İMO Kocaeli’den farkındalık etkinliği

İMO Kocaeli’den farkındalık etkinliği

İnşaat Mühendisler Odası ve Nicomedia Trekking Doğa Grubu ortaklığı ile düzenlenen etkinlikte gönüllüler Sipahiler Göleti civarında çevre temizliği yaptı.

Dünya Çevre Günü’nde çevre temizliği bilincine dikkat çekmek, dünyanın en temel sorunlarından çevre kirliliği konusunda halka farkındalık yaratmak için kolları sıvayan İnşaat Mühendisler Odası Kocaeli Şubesi, Nicomedia Trekking Doğa Grubu ve Sipahiler Muhtarlığı ile ortaklaşa düzenlenen etkinlik ile Körfez İlçe’ye bağlı Sipahiler Göleti çevresindeki çöpleri temizleyen ve bölgeyi pırıl pırıl bir hale getiren doğaseverler örnek oldu. Dünya Temizlik Gününde farkındalık oluşturmak ve gelecek nesillere bu sorumluluğu benimsetmek ve çevremizi daha yaşanabilir hale getirmeyi hedeflemek için düzenledikleri etkinlikle farkındalık yaratılmasına katkı sağladılar.

 

etkinlik-(2)-002.jpg

 

ÇEVRE AJANDASI HEDİYE ETTİLER

İnşaat Mühendisler Odası Kocaeli Şubesi,  Nicomedia Trekking Doğa Grubu üyeleri ve Körfez Belediyesi çevre birimi yetkilileri gün boyu plastik ve metal atıkları toplayarak doğaya sahip çıktı. Gelecek nesillere bu sorumluluğu benimsetmek ve çevremizi daha yaşanılabilir hale getirmeyi hedeflemek için düzenlenen etkinlikle farkındalık yaratılmasına katkı sağladılar. Etkinlik sonunda çocuk katılımcı Masal Konuk’a Nicomedia Trekking Başkanı Erdal Gören ve İnşaat Mühendisler Odası Kocaeli Başkanı Kahraman Bulut tarafından günün anlam ve önemini belirten Çevre ve Çocuk Ajandası hediye edildi.

 

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.