İlk baharda nişan İkinci baharda nikâh

İlk baharda nişan İkinci baharda nikâh

Çiğdem – Fazlı Yağmur’un avukat kızları Rana ile Güldane – Muhittin Turan’ın host oğulları Turan nişan yüzüklerini aile içi törende, yılın ilk baharında taktı. Sosyal sorumluluk projesinde tanışan çift yılın ikinci baharında dünya evine girecek

Eğitim Bir-Sen Gebze Temsilciliği Başkanı ve Yenikent Mahallesi’ndeki Muzaffer Altıntaş İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Fazlı Yağmur ile Çiğdem Yağmur’un avukat kızları Rana Yağmur dünya evine giriyor.

fazli-yagmur-1.jpg

Düzce eşrafından Çiğdem – Fazlı Yağmur çiftinin güzel kızları Rana ile Bingöl eşrafından Güldane – özel sektörden emekli Muhittin Turan çiftinin yakışıklı oğulları Erkan Turan’ın nişan töreninde kurdele

fazli-yagmur-3.jpg

müstakbel damadın abisi, edebiyat öğretmeni Bayram Turan tarafından kesildi.

SOSYAL SORUMLULUK

PROJESİNDE TANIŞTILAR

 

fazli-yagmur-4.jpg

Yalova Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Rana Yağmur (23) ile Gebze doğumlu, Kapadokya Üniversitesi Sivil Havacılık mezunu, Türk Hava Yolları’nda host olarak çalışan Erkan Turan’ın (25) arkadaşlıkları bir sosyal sorumluluk projesinde, projede yer alan diğer üyelerin çifti birbiriyle tanıştırması ile başladı.

NİKÂH VE DÜĞÜN SONBAHARDA

 

fazli-yagmur-2.jpg

Çiftin arkadaşlıkları bir süre sonra aşka dönüşürken dünya evine girmek için ilk adımı aile içi nikâh töreninde attı. Çift bu sene içinde, sonbahar aylarında evinde girmeyi planlıyor.

 

Gebze Yeni Haber Gazetesi olarak Rana Yağmur – Erkan Turan çifti ile Yağmur ve Turan ailelerini tebrik eder, mutluluklar dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.