Huzurevi’nde mutluluğa evet dediler

Huzurevi’nde mutluluğa evet dediler

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Eşi Nuray Güler  kaldıkları Gebze huzurevinde tanışarak evlenmeye karar veren  79 yaşındaki Filiz Karagöz ile 86 yaşındaki Mustafa Behzat Tırışkan’ın nikâh şahidi oldular. 

Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik’in kıydığı nikâh merasiminde çiftin nikâh şahitliklerini Mustafa Güler ve Eşi Nuray Güler’nin yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Kaplaner, Gebze Huzur Evi Müdürü Yıldız Özer, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Nalbant yaptı.
Hayatlarını birleştirmeye karar veren ve Huzurevi yönetimi ile irtibata geçen çift, Gebze Belediyesi'ne evlenme başvurusu yaptı. Evlenmelerine bir engel olmadığı tespit edilen çiftin nikâhında konuşan Kaymakam Mustafa  Güler  evlenen çiftlere her iki cihanda da mutluluklar diledi.
Nikah merasiminin akabinde pasta kesen çift ve huzurevi sakinleri Mimar Sinan Ortaokulu Müzik Öğretmeni Rabia Taylan ve öğrencilerinin söylediği birbirinden güzel  şarkılara, sözle ve oyunla eşlik ederek, gönüllerince eğlendiler.asaaa.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.