Huzurevi’nde Anneler Günü Etkinliği

Huzurevi’nde Anneler Günü Etkinliği

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından Anneler Güne kapsamında huzurevi sakinlerine yönelik etkinlik düzenlendi.

Konuyla ilgili olarak Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nden yapılan açıklama şöyle:

‘’Anneler Günü nedeniyle Gebze Huzurevi’nde kalan büyüklerimizi mutlu etmek, onların gönüllerini almak için, Gebze ve Darıca Protokolümüz ve eşlerinin de aramızda olduğu bir etkinlik düzenledik. 14 Mayıs 2024, saat 12:00’da Darıca Gürcükapı Sahil Cafe Restorant’ta; bir öğlen yemeğinde beraber olduk.

Türk Müziği eşliğinde, çok eğlenceli ve duygu yüklü gerçekleşen etkinliğimizde değerli Huzurevi büyüklerimize “Anneler Günü” hediyelerimizi de takdim ettik.

Etkinlik boyunca aramızda oldukları için T.C. Kocaeli Valiliği Gebze Huzurevi Müdürü Özgür Arda Avinç’e, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı’nın eşi Filiz Aslantaş’a; Darıca Kaymakamlığı Şube Müdürlüğü’nden Fatma Kesginci ve Sibel Dursun’a, Darıca Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Rıdvan Gülmez’e, Müdür Yardımcısı Burçin Şen’e, Darıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan Tabak’a, Darıca Belediyesi Türk Müziği Koro Şefi Sn. Kıymet Şen’e, keman sanatçısı Hüseyin Cümbüşlü’ye, Darıca Erzurum Şenkayalılar Derneği Başkanı Sevcan Yavuz’a ve Kadın Kolları’ndan Sevilay Cömert ile Fatma Altan’a, MHP Kocaeli KAÇEP İl Başkanlığı’ndan Yudum KaşıkçI, Elif Demirci ve Nihal Kaya’ya sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.’’

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.