Hürriyet, camii cemaatiyle buluştu

Hürriyet, camii cemaatiyle buluştu

Her gün farklı bir camide cemaat ile bir araya gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bu sabah namazında Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi Şeyh Edebali Camii cemaatini ziyaret etti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, cami cemaatleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Her sabah namazı sonrası farklı bir camiyi ziyaret eden Başkan Hürriyet’in bu sabahki durağı Kocatepe Mahallesi Şeyh Edebali Camii oldu. Başkan Hürriyet; belediye yöneticileri ve İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Adayları Ayşe Fatmagül Terzi ve Cengiz Özcan ile birlikte sabah namazından çıkan cemaatle kahvaltı sofrasına oturdu.

“EN GÜZEL HİZMETİ ALMANIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Cemaatle sohbet eden Başkan Hürriyet, sorun ve taleplere kulak verdi. Hürriyet, “İzmit’in her noktasına eşit hizmeti götürmek adına çalışıyoruz. İmkanlarımız ve yetkilerimiz dahilinde bütün sorunlarınızı çözüme kavuşturuyoruz. Taleplerinizi yerine getirmek için ekip arkadaşlarımızla birlikte vakit kaybetmeden çalışma yapacağız. Sizlerin parasıyla yine sizlere hizmet ediyoruz. En güzel hizmeti almanız için samimiyetle gayret ediyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.