“Havlıyor” diye alınmış. Şakir nerede?

“Havlıyor” diye alınmış. Şakir nerede?

Darıca Dudayev Parkı’nda yaşayan Şakir isimli köpek 24 Şubat’ta yaşam alanından anestizi iğne atılarak alındı. Hayvanseverler, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a Şakir’in nerede olduğunu sordu

Darıca’da, Dudayev Parkı içinde üç yıldır yaşadığı belirtilen Şakir isimli köpeğin 24 Şubat’ta bulunduğu yerden alındığı, alınma gerekçesinin ise “Havlama” olduğu öne sürüldü. Dışarıdaki Patiler’in sözcüsü Dilek Uğur Dikkatli, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a Şakir’in nerede olduğunu sordu. Dikkatli sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

 

“24 Şubat tarihinde Şakir isimli çocuğumuz üç yıldır yaşadığı Darıca Dudayev Parkı’ndan zabıtalar tarafından anestezi iğne atılarak alındı. Çevredekilerin tepkisi üzerine, ‘Darıca Belediye Başkan Yardımcısı emriyle oluyoruz, havlıyor’ denildi.

 

Çok kalabalık bir parkta yaşamasına karşın Şakir’in bir tane dahi olumsuz vukuatı yok.

 

Darıca Zabıtası’nı arayıp hayvan refahından sorumlu birimle görüştük. Aldıklarını ret ediyorlar. Ancak görgü tanıkları var ve sürekli orada olan Şakir yok o günden sonra.

 

Biz Şakir’in hayatından endişe ediyoruz. Sayın Muzaffer Bıyık; usulsüz yapılan, kanuna aykırı bir uygulama var ve bunun düzeltilmesini istiyoruz. Herkesin gözbebeği Şakir nerede?

 

Şikâyet edilen birçok köpeğimiz bir süre sonra ortadan kayboldu. Hep aldığınızı inkâr ettiniz. Bu sefer görgü tanıkları var. Şakir nerede?”

kayip-kopek.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.