Halil Çalık oğlunu evlendirdi

Halil Çalık oğlunu evlendirdi

DSP eski Milletvekili Halil Çalık’ın oğlu Yunus Çalık ile Gamze Abay hayatını birleştirdi.

DSP Kocaeli eski Milletvekili Halil Çalık ile Hatice Çalık çiftinin iki çocuğundan biri olan Yunus Çalık, emekli Sadettin Abay ile Figen Abay’ın kızları Gamze Abay ile evlendi. Genç çiftin düğünü Lastik-İş Sendikası Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. Ufuk Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü mezunu olan ve özel bir şirkette çalışan Yunus Çalık (33) ile Medipol Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü mezunu Gamze Abay (29) ortak arkadaşları sayesinde tanışarak evlilik kararı aldı. Bu kararlarını nikâh masasına taşıyan çift, görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi.

 

YALNIZ BIRAKMADILAR

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, geçmiş dönem Devlet Bakanı Aydın Tümen, geçmiş dönem milletvekilleri Numan Gültekin, Kemal Köse, Cumali Durmuş, Turhan İmamoğlu ve Sefer Ekşi ile birçok önemli isim cemiyete katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, TBMM Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in çelenklerini gönderdiği düğünde CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı yer alamadı. CHP İl Başkan Yardımcısı Nazım Gençtürk ve Ahmet Çalık, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP İlçe yöneticileri mutlu günlerinde Çalık ailesini yalnız bırakmadı.

 

DOYASIYA EĞLENDİLER

Genç çift davetlileri selamlayarak nikâhlarının kıyılacağı alana alkışlar eşliğinde geldi. Yunus ve Gamze Çalık çiftinin nikâh şahitliğini CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, geçmiş dönem Devlet Bakanı Aydın Tümen, geçmiş dönem CHP Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya, geçmiş dönem MHP Kocaeli Milletvekili Kemal Köse, geçmiş dönem ANAP Milletvekili Sefer Ekşi gibi tanınmış isimler yaptı. Çalık çiftinin nikâh cüzdanını Aydın Tümen verirken takı merasiminin ardından çift, davetlilerle birlikte oyun havaları eşliğinde doyasıya eğlendi.

 

dugun-1-003.jpg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.