"Halanın Yeri" Çocukları Sevindiriyor

"Halanın Yeri" Çocukları Sevindiriyor

Dilovası İlçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde, çocuklara yönelik bir iyilik hareketi dikkat çekiyor. Bilinmeyen bir hayırsever iş adamı, her hafta "Halanın Yeri" adını verdiği iş yerinde çocuklara ücretsiz dondurma, mısır ve çeşitli atıştırmalıklar dağıtıyor.

Dilovası'nda yüzleri güldüren bir iyilik hareketi büyük beğeni topluyor. İsmini açıklamak istemeyen bir hayırsever iş adamı, ekonomik zorluklarla mücadele eden ailelerin çocuklarına destek olmak amacıyla haftada bir gün çocuklara ücretsiz atıştırmalık dağıtıyor. İş adamının bu anlamlı hareketi, Mimar Sinan Mahallesi'nde "Halanın Yeri" olarak bilinen mekanda gerçekleşiyor.

ÜCRETSİZ ALIŞVERİŞ

Projenin mimarı, çocukların bu zor zamanlarda küçük mutluluklar yaşamasını sağlamayı hedefliyor. İsmini açıklamak istemeyen hayırsever, "Amacımız bu ekonomik zorlukta ailelerin harçlık veremediği çocukların istedikleri gibi Halanın yerinden ücretsiz alışveriş yapmalarını sağlamak" şeklinde konuştu.

BALKONDAKİ TEYZE

Etkinlikler, mahallede "balkondaki teyze" olarak bilinen ve çocukların sevgilisi haline gelen bir kadının evinin alt katında bulunan iş yerinde düzenleniyor. Hayırsever iş adamı, çocukların yüzündeki tebessümün her şeye değer olduğunu vurgulayarak, toplumda iyilik yapmanın önemini herkese hatırlatıyor.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.