GTÜ’de 'Uzay' konuşuldu

GTÜ’de 'Uzay' konuşuldu

‘Space Talks’ etkinliğinde, alanında uzman konuşmacılar öğrencilerle bir araya gelerek; Astrofotoğrafçılık, Uzay, ve Astrofizik konularında bilgi ve tecrübelerini paylaştılar.

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) SEDS Fizik Kulübü öğrencileri tarafından organize edilen ‘Space Talks’ etkinliğinde, alanında uzman konuşmacılar öğrencilerle bir araya gelerek; Astrofotoğrafçılık, Uzay, ve Astrofizik konularında bilgi ve tecrübelerini paylaştılar.
GTÜ İşletme Fakültesi Amfi Salonu’nda düzenlenen ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilay Coşgun’un açılış konuşmasıyla başladı. Coşgun, organizasyonlarla öğrencilerin ilgili konularda uzmanlarla bir araya gelmelerini olumlu bulduğunu belirtti. Etkinlikte emeği geçenlere ve konuşmacılara teşekkür ederek düzenlenen programın tüm katılımcılara faydalı olmasını diledi.
SEDS Fizik Kulübü Başkanı Barış Ege Kömcü’nün program akışı ve etkinliğin amacını içeren kısa konuşmasının ardından Astrofotoğrafçı Süleyman Akgüneş, Kozmonot Muhammed Ahmed faris ve Dr. H. Tuğça Şener konuşma yaptılar.
Etkinlik, toplu fotoğraf çekimleri ile son buldu.rektor-yardimcisi-prof.-dr.-nilay-cosgun.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.