GTÜ’de Uluslararası Konferans düzenlendi

GTÜ’de Uluslararası Konferans düzenlendi

GTÜ, 13-15 Kasım 2018 tarihleri arasında 8.si düzenlenen "Mathematical Aspects of Computer and Information Sciences (MACIS)" isimli uluslararası bilimsel konferansa bu sene ev sahipliği yaptı.

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ), 13-15 Kasım 2018 tarihleri arasında 8.si düzenlenen "Mathematical Aspects of Computer and Information Sciences (MACIS)" isimli uluslararası bilimsel konferansa bu sene ev sahipliği yaptı.
Daha önce Viyana (Avusturya), Berlin (Almanya), Beijing (Çin), Paris (Fransa), Fukuoka (Japonya) gibi şehirlerin ev sahipliği yaptığı MACIS bu sene 27 farklı ülkeden, yaklaşık 70 bilim insanını ağırladı.
GTÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde Rektör Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan’ın konuşmasıyla başlayan ve 3 gün süren konferansa kendi alanlarının en başarılı bilim insanları arasında yer alan Agnes Szanto (North Carolina State University), Matthias Beck (San Francisco State University ve TU Berlin) ve Georg Fuchsbauer (INRIA/ENS) davetli konuşmacılar olarak katıldı.
Dünyanın birçok ülkesinden katılımın olduğu bu önemli bilimsel konferansa Gebze Teknik Üniversitesi olarak ev sahipliği yapmış olmanın gururu içerisindeyiz. *Haber Merkezi muhammed-hasan-aslan.jpgkonusmaci,.jpgizleyenler.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.