GTÜ’de EMC Türkiye 2019 Konferansı

GTÜ’de EMC Türkiye 2019 Konferansı

Ülkemizdeki önemli etkinliklerden biri olan ve bu sene beşincisi düzenlenen Uluslararası EMC Türkiye 2019 Konferansı, Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ)’nde gerçekleştirildi.

Ülkemizdeki önemli etkinliklerden biri olan ve bu sene beşincisi düzenlenen Uluslararası EMC Türkiye 2019 Konferansı, 23-25 Eylül 2019 tarihlerinde Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ)’nde gerçekleştirildi.
KATILANLAR
Rektör Prof. Dr. M. Hasan Aslan’ın Onursal Başkan olduğu etkinlikte organizasyon komitesinde; Okan Üniversitesi’nden Prof. Dr. Levent Sevgi ve ekibi ile GTÜ Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Ali Alkumru, Doç Dr. Hüseyin Arda Ülkü, araştırma görevlileri, Serhat Dinleyen, Ahmet F. Yılmaz ve Aslıhan Aktepe yer aldı. Konferans 23 Eylül 2019’da düzenlenen açılış seremonisiyle başladı. Açılış konuşması GTÜ Rektörü Prof. Dr. M. Hasan Aslan tarafından yapıldı. Ardından Konferans Başkanı Prof. Dr. Levent Sevgi’nin EMC Türkiye Konferansının tarihini anlattığı konuşmasıyla devem edildi. Teknik Konuşmalar bölümünde Aselsan - REHIS Mikrodalga Ürünleri Grup Başkanı Dr. Hayrullah Yıldız, “The Importance of EMC in High Density EM Environment” başlıklı konuşmasını sundu. Açılış seremonisi konuşmacılara plaketlerin takdimi ve Leopold B. Felsen ödülünün verilmesiyle tamamlandı.
35 TEKNİK SUNUM YAPILDI
Konferans kapsamında %90’ı endüstriden olan 35 teknik sunum yapıldı ve yaklaşık 100 firmadan ve 20 üniversiteden 300’den fazla kayıtlı katılımcı ile beşinci EMC Türkiye 2019 konferansı başarıyla tamamlandı. Detaylı bilgiye www.emcturkiye.org sitesinden ulaşılabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.