GTÜ BTE’den önemli başarı

GTÜ BTE’den önemli başarı

Elias Tsigaridas; Tübitak 2232 “Uluslararası Lider Araştırmacılar Programı” kapsamında Şubat 2020'den itibaren 2 sene boyunca araştırmalarını Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Bilişim Teknolojileri Enstitüsü’nde yürütecek.

Ülkemiz açısından stratejik değer taşıyan alanlarda yürütülecek projelere katkı sağlamak üzere, alanında yaptığı üst seviye bilimsel çalışmalar ile tanınan ve yurt dışında saygı değer çalışma deneyimine sahip Elias Tsigaridas; Tübitak 2232 “Uluslararası Lider Araştırmacılar Programı” kapsamında Şubat 2020'den itibaren 2 sene boyunca araştırmalarını  Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ)  Bilişim Teknolojileri Enstitüsü’nde yürütecek.
GTÜ’den yapılan açıklamada şunlar ifade edildi:
“Üniversitemizde bulunduğu süre boyunca Tsigaridas; öğretim üyelerimizden Dr. Zafeirakis Zafeirakopoulos ile birlikte çalışıp lisansüstü eğitimlerini sürdüren birçok öğrencimiz için önemli fırsatlar sunacaktır. Ülkemizi bilimsel açıdan evrensel düzeyde daha iyi yerlere taşıyabilecek bu değerli iş birliğine Gebze Teknik Üniversitesi olarak ev sahipliği yapmanın heyecanı ve gururu içerisindeyiz. Değerli araştırmacımıza üniversitemize bilimsel katkılar sunacak çalışmalarında başarılar dileriz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.