GTO ailesi yılın düğününde buluştu

GTO ailesi yılın düğününde buluştu

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in asistanı Gülpembe Akpınar gerçekleştirilen rüya gibi bir düğünle Aykut Çelebi ile dünyevine girdi.

Mine ve Kerem Akpınar çiftinin dünyalar güzeli kızları ve aynı zamanda Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in asistanı Gülpembe Akpınar ile İlgün ve Halil İbrahim Çelebi çiftçinin yakışıklı oğulları Aykut Çelebi dün akşam gerçekleşen rüya gibi bir düğünle dünyevine girdiler. Hisartepe Garden’de gerçekleşen nikâh ve düğüne Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve eşi Sevgi Çiler, GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, GTO Yönetim Kurulu üyeleri, GTO personeli ile Akpınar ve Çelebi ailelerinin yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.

 

ÇİLER NİKÂH ŞAHİDİ OLDU

Düğün öncesi genç çiftin nikâh merasimi gerçekleşti. Genç çiftin nikâhını Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Sedat Çelik kıyarken nikâh şahitliğini ise Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve Abdullah Akpınar yaptı. Kıyılan nikâhın ardından genç çifte mutluluklar dileyen Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Sedat Çelik çiftin nikâh cüzdanlarını vermek için Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’e verdi. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler de çiftin de cüzdanlarını vermeden yaptığı konuşmada, “Gülpembe benim asistanım olduğu kadar da kızım gibidir. Birbirine bu kadar güzel yakışan bu güzel çifte mutluluklar dilerim” dedi. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler çiftin nikâh cüzdanını Abdullah Akpınar ile birlikte verdi.

 

Yeni Haber Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

dugun-2-008.jpg

 

dugun-3-004.jpg

 

dugun-4-004.jpg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.