Gözler KEV kongresinde

Gözler KEV kongresinde

Kocaeli Eğitim Vakfı Olağanüstü Genel Kurulu bugün KYÖD Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşecek ve kongre saat 11.00'da başlayacak. Kongrede Kocaelispor Kulüp...

Kocaeli Eğitim Vakfı Olağanüstü Genel Kurulu bugün KYÖD Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşecek ve kongre saat 11.00'da başlayacak. Kongrede Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz dışında her hangi bir aday çıkmayacağı tahmin ediliyor.

 

 Bahri Yavuz KEV başkan olacak

Kocaelispor'un kurtuluşu KEV'in satışından geçiyordu, ilk adım atıldı; KEV yönetimi geçtiğimiz günlerde istifa etti, kongre kararı alınması sonrasında Sekapark Otel’de yöneticilerin katılımı ile basın toplantısı düzenleyip çalışmalara hız verdi. Kocaeli Eğitim Vakfı Olağan genel kurulu bugün saat 11.00 de KYÖD tesislerinde başlayacak. Kongrenin ilk oturumda gerçekleşmesi için 80 üyenin bulunduğu KEV Mütevelli Heyeti'nin yarısının 1 fazlasının yani 41 üyenin haziruna imza atması gerekiyor. Yavuz, Gölcükspor maçından sonra tüm mesaisini bunun için harcıyor. Yeterli imza toplanırsa Bahri Yavuz, mevcut başkan Zeynel Başlak'tan bayrağı devralacak.

 

Bahri Yavuz çalışmalar hakkında bilgi verecek,

Yeşil siyahlı kulübün geleceğinin kurtarılması için KEV Tesisleri'nin kulübe devredilmesi ve yapılacak anlaşma sonrası elde edilecek gelir ile Kocaelispor'un tüm borçlarının kapatılması hesaplanıyordu. KEV kongresinde başkan adayı Bahri Yavuz yapacağı çalışmalar hakkında üyelere bilgi verecek. Başkan olmasıyla birlikte satış için yetki verilecek. Büyükşehir Belediyesi de imar değişikliği yapacak ve alan 'konut yerine' çevrilecek. Kocaelispor bu sayede tüm borçlarından kurtulacak. KEV Başkanı Zeynel Başlak bu tesis şu anda KEV malıdır. Ne zaman Kocaelispor’a devredilirse o zaman yazarsınız. KEV için 200 kişilik yurt yapılması çalışmaları başladı dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.