Gebzeliler Kervan ile Abant’ta kar yürüyüşü yaptı

Gebzeliler Kervan ile Abant’ta kar yürüyüşü yaptı

Gebzeli bir grup doğa sporları seveni hafta sonu Bolu Abant’ta kar yürüyüşü yaptı. Birbirinden güzel görüntülerin ortaya çıktığı yürüyüşte...

Gebzeli bir grup doğa sporları seveni hafta sonu Bolu Abant’ta kar yürüyüşü yaptı. Birbirinden güzel görüntülerin ortaya çıktığı yürüyüşte çok sayıda Gebzeli unutamayacağı bir günü geride bıraktı.

İzmitli Nurten Aktaş’ın kurmuş olduğu Kervan Doğa Sporları Yürüyüş Kulübü çok sayıda Gebzeliyi de bir araya getiriyor. Kocaeli’nin değişik bölgelerinden yürüyüşçülerin katıldığı gruba çok sayıda Gebzeli ünlü isim de katılıyor. Gebzeli İşadamı ve Gün Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gün başta olmak üzere hafta sonu Bolu Abant’ta yapılan muhteşem kar yürüyüşüne çok sayıda işadamı, doktor, hemşire, esnaf ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Abant’ta yapılan muhteşem kar yürüyüşünün ardından birlikte horonlar edildi, soba üzerinde kestaneler kızartıldı, semaverde çaylar içildi ve sucuk ekmek mangal partisi düzenlendi. Kervan Doğa Sporları ve Yürüyüş Grubu Lideri Nurten Aktaş’ın da misafirlerine yakın ilgi gösterdiği programda katılımcılar unutamayacakları güzel bir günü geride bıraktılar.

Kervan Doğa Sporları ve Yürüyüş Grubunun lideri Nurten Aktaş gazetemize yaptığı açıklamada, “Kervan ailesi olarak üye sayımız 3000’i buldu. Sadece Kocaeli ilinde değil, Türkiye’nin birçok yerinde üyelerimiz var. Her pazar günübirlik yürüyüşler düzenliyorum ilimizin her bölgesinde. Yürüyüşlerimiz iki alternatifli oluyor. Uzun mesafe yürüyüş, veya kısa mesafe düz parkur yürüyüşler olarak.. Ayda bir konaklamalı etkinliklerimiz oluyor. Bu tür etkinliklerde hem yürüyüş, hem kültür amaçlı. Gittiğimiz yere göre otelde kaldığımız gibi çadır etkinliklerimizde mevcut. Bu sene konaklamalı etkinliklerimiz arasında. Ocak ayında Kartepe kayak etkinliği yaptık. Şubat ayında İkizdere Çağrankaya kar yürüyüşü festivaline gidiyoruz, mart ayında İğneada longoz ormanları kıyı köy, nisan ayında Manavgat rafting ve Akdağ tırmanışı, Alanya şehir turu, mayıs ayında Kapadokya, haziran ayında Marmaris uçpa su sporları, Temmuz ayında Niğde Aladağlar trans, direkts tırmanışı çadır, ağustos ayında Karadeniz Verçenik dağı tırmanışı, Süphan ve Ağrı dağı açılırsa tırmanışlarımız olacak. Eylül ayı Frig vadisi Afyon, ekim ayında Likya yolu Fethiye’den başlayacak” dedi.





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.