Gebze’de çocuk istismarı iddiası

Gebze’de çocuk istismarı iddiası

Gebze’de özel bir polikliniğine iki aydır tedavi amacıyla giden bir çocuğun son muayenede istismara maruz kaldığı iddia edildi.

Gebze'de bulunan özel bir diş polikliniğine iki aydır tedavi amacıyla giden 14 yaşındaki bir çocuk, son gittiği muayene sırasında hastanede çalışan diş doktoru E.Ş. tarafından istismara maruz kaldığını öne sürdü. Çocuğu istismar ettiği iddia edilen doktorun babasının, hastanenin sahibi olduğu, doktordan şikayetçi olan çocuğun ailesinin ise kendilerine para teklif edildiğini ileri sürdüğü iddia edildi
SÖZLÜ, FİZİKSEL TEMAS
Çocuğun anlatımlarına göre; doktor, asistanın odayı terk etmesiyle 14 yaşındaki çocuk ile muayene odasında yalnız kaldı. Kız çocuğunun beyanına göre doktor, çocuğa önce kaç yaşında olduğunu sordu. Yaşını öğrendikten sonra çocuğun özel bölgelerine ilişkin önce sözlü ardından fiziksel temasla istismarda bulundu. Bu sırada korkudan tepki veremeyen çocuk, doktorun bir süre odayı terk etmesiyle yalnız kaldı. Muayene odasına geri gelen doktor, çocuğu istismar etmeyi sürdürdü ve çocuğa "Aramızda kalsın" dedi.
AİLE ŞİKÂYETÇİ OLDU
Yaşadıklarını panikten dolayı dile getiremeyen çocuk, eve gidince muayene odasında yaşadıklarını ailesine anlattı. Hastaneye geri giden aileye, özel hastanenin sahibi olan ve aynı zamanda çocuğu istismar ettiği ileri sürülen doktorun babası T.Ş. saldırdı. Hastanede yaşanan arbede sonucunda olay karakola taşındı. Aile, şikayette bulunarak savcılığa ifade verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.