Gebze Makina Model teknoloji fuarına damgasını vurdu

Gebze Makina Model teknoloji fuarına damgasını vurdu

Gebze Makina Model Döküm Kalıp İmalatı Sanayi A.Ş. Eskişehir TÜYAP Fuar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Endüstri, Ar-Ge, Sanayi, Teknoloji 2022 Fuarında yerini aldı.

1996 yılından bu yana modelcilik ve döküm sektörünün içinde yer alan Gebze Makine Model Döküm Kalıp İmalatı Sanayi A.Ş. 18-19-20-21 Ekim tarihlerinde Eskişehir TÜYAP Fuar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Endüstri, Ar-Ge, Sanayi, Teknoloji 2022 Fuarında yerini aldı. Gebze Makine Model Döküm Kalıp İmalatı Sanayi A.Ş. sahibi Köksal Demirkol firma olarak bu tür fuarlara sürekli katılım gösterdiklerini ifade ederek, “1996 yılından bu yana modelcilik ve döküm sektörünün içinde yer almaktayız. 2014 yılında kendi firmamızı kurarak 200 m2 kapalı alanda deneyimli kadromuz ile model ve kalıp tasarımı üretimine başladık.

koksal-1.jpg

DENEYİMLİ KADROMUZ

Deneyimli kadromuz CAD-CAM programları kullanarak hızlı ve hassas bir şekilde model tasarım ve üretimini yapılmaktadır. Geniş ve tecrübeli ekibimiz ile tüm CAD dosya formatlarını destekleyen yazılımlarımızla tasarımlarını yaparak, müşterilerimizle entegre çalışarak ürün geliştirme sürecine katkıda bulunmaktayız. Model ve kalıp tasarımları müşteriden gelen 3D datalarla yapılabildiği gibi ekibimiz tarafından da 3D formatına dönüştürülebilmektedir. 2016 yılında müşterilerimizden gelen doğrultuda iş ortaklı alüminyum dökümhanemizle sektörde yer almaktayız.

 

koksal-2.jpg

MİSYONUMUZ

Yüksek standartlı, kaliteli hizmet vererek müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışarak, kaliteli, teknoloji destekli, seri olarak, hata payı minimum ve eksiksiz olarak zamanında üretimler yaparak teslim etmek.

 

koksal-3.jpg

VİZYONUMUZ

Öncelikli olarak amacımız, alınan işlerin hatasız ve kaliteden ödün vermeden süratle yerine getirilmesi ve yüzde 100 müşteri odaklı memnuniyetin sağlanmasıdır. Ürünün zamanında ve hatasız olarak teslimini sağlamak. Uygun fiyat ve ödeme şartlarımızla, müşterilerimize en iyi hizmet ve kaliteyi sunmak. İş yaşamındaki yenilikçi yaklaşımları benimseyen anlayış ve toplam kaliteye olan inancı ve güçlü çalışanlarımızla, süratli, eksiksiz, güler yüzlü, etkin hizmet sunmak.

 

koksal-4.jpg

FAALİYET ALANLARIMIZ

Gebze Makina Model olarak, model hanemiz; Ahşap model, Alüminyum model, Araldit model, Pres plaka modelleri, Sinto pres plakası modelleri, Fiber polyester kalıp modelleri, Strafor kalıp modelleri, Metal kokıl ve metal enjeksiyon kalıpları, Protatif parça üretimi, Shell maça sistemleri, Soğuk maça sistemleri, Vakum kalıpları konusunda hizmet veriyoruz” dedi.

 

koksal-5.jpg

 

koksal-6.jpg

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.