Gebze Center 23 Nisan Şöleni

Gebze Center 23 Nisan Şöleni

Gebze ve çevresinde sosyal yaşamın kalbi olmaya devam eden Gebze Center, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı renkli etkinliklerle dolu bir günle kutladı. Gebze Center, 23 Nisan sabahı başlayan etkinlikleriyle tüm ziyaretçilerine coşkulu bir bayram yaşattı.

Fiba CP’nin yönetim faaliyetlerini yürüttüğü, hayata geçirdiği etkinliklerle ziyaretçilerinin ilgisini ve beğenisini toplayan Gebze Center, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Çocukların unutulmaz anlar yaşadığı kutlamalar, birbirinden eğlenceli etkinliklerle adeta bir şölene dönüştü.

Renkli balonlarla süslenmiş alanda, çocuklar için özel olarak hazırlanmış etkinlikler birbirini izledi. Yüz boyama standı, eğlenceli oyun alanları, dans gösterileri ve yarışmalar gibi birçok aktivite, çocukların keyifli vakit geçirmesini sağladı.

Gebze Center, her yaş grubundan ziyaretçilerine eğlenceli ve unutulmaz deneyimler sunarken, her hafta gerçekleştirilen etkinlikler ve kampanyalar ziyaretçilerinin ilgisini çekmeye devam ediyor.

4-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.