Gebze Belediyesi’nin iyilik meleği iş/trafik kazasında yaralandı

Gebze Belediyesi’nin iyilik meleği iş/trafik kazasında yaralandı

Gebze Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’nde tahkikat inceleme bölümünde çalışan AKP Gebze Kadın Kolları eski yöneticisi, SAKODEF Genel Sekreteri Gülsüm Yelekoğlu iş kazası nitelikli trafik kazasında yaralandı

Pandemi sürecinde dar gelirli yurttaşlara ve ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmaları yoğunlaşan Gebze Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’nde 2017’den bu yana tahkikat ve inceleme elemanı olarak çalışan Gülsüm Yelekoğlu, iş kazası niteliği de taşıyan trafik kazasında yüzünden yaralandı.

GÖREVE GİDERKEN…

 

gulsum-yelekoglu-5.jpg

Edinilen bilgilere göre 12 Nisan günü 15.00 sularında H.T.B’nin sürdüğü belediyeye ait araca Mevlana Mahallesi, Erenler Caddesi üzerinde seyir halindeyken yan taraftan bir başka araç çarptı. Kazada araç içinde yer alan Gülsüm Yelekoğlu yüzünden, sağ kaş bölgesinden yaralandı.  Hastaneye kaldırılan Yelekoğlu’na yedi dikiş atıldı.

ÇELİK HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Tedavisinin ardından istirahati evinde devam eden Gülsüm Yelekoğlu’nu Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik hastanede ziyaret ederken Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de görüntülü arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

gulsum-yelekoglu-3.jpg

Yetim ve öksüzlere yönelik yardımları ile tanınan, bilinen ve sevilen Gülsüm Yelekoğlu, AKP’nin Gaziler Mahallesi kurucu yönetiminde yer aldı. Dört yıl İlçe Kadın Kolları’nda Mali ve İdari İşler Başkanlığı yaptı. Halen Samsun Kocaeli Dernekler FederasyonuSAKODEF Genel Sekreteri.

Gebze Yeni Haber Gazetesi olarak Gülsüm Yelekoğlu’na acil şifalar dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.