‘Gazetecilik temel eğitim’ kursunun tanıtımı yapıldı

‘Gazetecilik temel eğitim’ kursunun tanıtımı yapıldı

Basın İlan Kurumu, Kocaeli Üniversitesi ile İŞKUR arasındaki ‘İşbirliği protokolü’ kapmasında düzenlenmesi planlanan ‘gazetecilik temel eğitim’...

Basın İlan Kurumu, Kocaeli Üniversitesi ile İŞKUR arasındaki ‘İşbirliği protokolü’ kapmasında düzenlenmesi planlanan ‘gazetecilik temel eğitim’ kursunun tanıtım toplantısı dün yapıldı.

Türkiye Çalışma ve İş Kurumu’nun (İŞKUR) binasında gerçekleştirilen toplantıda programın amacı, içeriği, kimlerin bu kursa katılabileceği ve talep toplama süreciyle ilgili basın mensuplarına bilgi verildi. İŞKUR Kocaeli İl Müdürü Ulvi Yılmaz, 1-10 Şubat 2017 tarihleri arasında yapılacak eğitim kursunun yerel medyaya büyük katsı sağlayacağını söyledi. Kocaeli Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Hayri Beşer, düzenlenecek kurstan gazeteciliğe hevesi olan gençlerin yanı sıra yerel medyada çalışan basın mensuplarının da faydalanabileceğini vurguladı. Program 1 Şubat Çarşamba günü başlayacak ve hafta içinde saat 09.00-18.00 arasında ders verilecek. Kurs 10 Şubat Cuma günü sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.