FYZoo'da Dünya Arı Günü Kutlaması

FYZoo'da Dünya Arı Günü Kutlaması

Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı (FYZoo), Dünya Arı Günü'nü unutulmaz bir etkinlikle kutluyor! FYZoo, 18-19 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan "Bal Arıları Atölyesi" ile ziyaretçilere eşsiz bir deneyim sunacak.

Faaliyete geçtiği 1993 yılından bu yana Türkiye’de doğal hayatı tanımanın en önemli merkezlerinden biri olan FYZoo, koruma altında olan 160’ın üzerinde canlı ve 300’ün üzerinde bitki türü ile zengin botanik atmosferiyle eşsiz bir deneyim sunmaya devam ediyor. Otuz yıldır faaliyet gösteren FYZoo, bu hafta sonu, çocuklara özel yepyeni bir etkinlik düzenleyecek.

3-5 yaş ve 6-12 yaş gruplarına özel olarak tasarlanan atölyede, çocuklar arıların renkli dünyasına eşlik ederken; ince motor becerilerini geliştirme fırsatı bulacaklar. 18-19 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek etkinlik kapsamında aynı zamanda tozlaşma kavramıyla birlikte arıların ekosisteminin dengesindeki ve besin zincirindeki önemi çocuklara anlatılacak.Doğa ve canlılarla ilgilenen herkesi bu özel etkinliğimize katılmaya davet ediyoruz!

Doğa ve canlı severlerin kaçırmaması gereken etkinlikler için FYZoo haftanın her günü saat 10.00-19.00 arası açık.

Kaynak:Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.