Evlilikte olduğu gibi eğitimde de hiç ayrılmadılar

Evlilikte olduğu gibi eğitimde de hiç ayrılmadılar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yenikent KO-MEK Deri Ürünleri yapımı kursuna katılan Muazzez Özmen ve Dursune Şen kurs sonrasında evde derilerin işlenmesi için yardım eden eşlerini de ikna ederek birlikte eğitim almaya başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yenikent KO-MEK Deri Ürünleri yapımı kursuna katılan Muazzez Özmen ve Dursune Şen kurs sonrasında evde derilerin işlenmesi için yardım eden eşlerini de ikna ederek birlikte eğitim almaya başladı. Lütfü ve Muazzez Özmen ile Mustafa ve Dursune Şen çifti evliliklerinde olduğu gibi yeni eğitim hayatlarında da birbirlerinden ayrılmayarak genç kursiyerlere örnek oldu. 

 

HAYATI BİRLİKTE PAYLAŞIYORLAR

Deri ürünleri yapımı kursuna katılan çiftler evde olduğu gibi kurs hayatında da birbirlerine destek olarak en güzel ürünleri yapmaya çalışıyor. Deri işlemenin zorluğunu erkeklerin üstlendiği bayanların ise süsleme ve şekil verme işleri ile ilgilendiği kursta kursiyerler paylaşmanın ve birlikte bir şeyler yapmanın mutluluğunu yaşıyor. 

 

HASTA OLSAK BİLE KO-MEK BİZE İYİ GELİYOR

78 yaşındaki Muazzez Özmen, “Biz 56 senedir bir hayatı paylaşıyoruz. Artık emekli olduk evde oturup boş vakit geçirmektense KO-MEK’e gelerek bir şeyler yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. 76 yaşındaki emekli öğretmen Lütfü Özmen ise “Eşlerimizin istemesi üzerine buraya geldik. Burada yaptığımız ürünleri, daha çok eşe dosta hediye ediyoruz. KO-MEK olunca rahatsızlığımızı unutuyoruz akşamdan hasta olsak bile sabah KO-MEK eğitimi olunca hemen hazırlanıp buraya geliyoruz. Ben evde oturan erkeklerin de buraya gelen eşleriyle birlikte gelmelerini tavsiye ediyorum birlikte gelin hayatı kaçırmayın” diyerek herkese teşekkür etti. 

 

ONLİNE BAŞVURU İÇİN

Siz de 12 ilçede 43 kurs merkezinde verilen eğitimlere katılmak için www.komek.org adresinden online kayıt yaptırarak istediğiniz branşta eğitim alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.