Eski eş dehşet saçtı! Servisten inen kadına 3 kurşun

Eski eş dehşet saçtı! Servisten inen kadına 3 kurşun

Kocaeli Darıca İlçesinde meydana gelen olayda, servis aracından inen Tulay D(44), ayrıldığı eşi Şefik K.. tarafından silahlı saldırıya uğradı. Olayda ağır yaralanan Tülay Dağaşan, Darıca Farabi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Darıca İlçesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde, akşam saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Edinilen bilgi ve iddialara göre; Gaffar Okkan Caddesi üzerinde servis aracından indiği öğrenilen Tülay Dağaşan., kendisini araçtan indiği noktada beklediği değerlendirilen eski eşi Şefik K..'nın silahlı saldırısına uğradı.

AĞIR YARALANDI

Eski eşinin silahından çıkan 3 kurşun ile vurulan Tülay Dağaşan. kanlar içerisinde yere yığılırken, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Şefik K. olay yerinden hızla uzaklaştı. Çevredekilerin yapmış olduğu ihbar ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda ağır yaralanan kadın Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, emniyet güçleri, olayı gerçekleştiren eski eşin yakalanması için çalışma başlattı. Öte yandan hastanede tedavi altına alınan ve yerel bir TV kanalının reklam departmanında çalıştığı öğrenilen Tülay Dağaşan kurtarılamadı

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.