Erdoğan Eksel vefat etti

Erdoğan Eksel vefat etti

Gebze iş dünyasının tanınmış isimlerinden  Erdoğan Eksel (78)  Kaş'ta   denizde geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi.  Eksel'in...

Gebze iş dünyasının tanınmış isimlerinden  Erdoğan Eksel (78)  Kaş'ta   denizde geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi.  Eksel'in cenazesinin yarın (15 Eylül)   Darıca'ya getirilerek  Nenehatun Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

2 kız çocuk babası olan  Erdoğan Eksel, BASF  Sümerbank'ta genel müdürlük yaptıktan sonra Gebze'de ticarete atılmıştı.  Gebze Ticaret Odası'nın kuruluşunda   Gebze grubunda kurucuların yanında yen alan Erdoğan Eksel iki dönemde GTO'da görev yapmıştı.  Erdoğan Eksel,  Gebze Rotary Kulübünün ilk başkanı olarakta Rotary'da görevde bulunmuştu. 

Gebze Ticaret Odası'nın kurucu başkanı olan İbrahim Başaran, Erdoğan Eksel'in vefatından dolayı büyük üzüntü içinde olduğunu belirterek, "Kendisi  odanın kuruluşunda  kurucuların yanında yer almış daha sonra ise  odada  görev almıştı. Çok değerli bir insandı yakın bir dostumuzdu.  Kendisine Allahtan rahmet yakınlarına ise başsağlığı diliyorum"dedi.

Haber: Cengiz  Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.