Epic Games Store'da Bu Haftanın Bedava Oyunu: Steam'de 466 TL Olan Oyun Ücretsiz!

Epic Games Store'da Bu Haftanın Bedava Oyunu: Steam'de 466 TL Olan Oyun Ücretsiz!

Epic Games Store, oyunculara sunduğu haftalık bedava oyunlarla heyecan yaratmaya devam ediyor. Bu haftanın bedava oyunu ise Steam'de yaklaşık 466 TL (14,40 dolar) olan bir yapım.

Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz oyunu, Steam'de 6944 TL'lik fiyat etiketine sahip olan Redout 2. Fütüristik bir yarış deneyimi sunan Redout 2, klasik arcade yarış oyunlarının en iyi yönlerini modern oyun şeması ve harika grafiklerle bir araya getiriyor. Uzay gemileriyle yapılan heyecan verici yarışları ve çok oyunculu modlarıyla dikkat çeken oyun, oyunculara benzersiz bir deneyim vadediyor.

Ekstra Bir Bedava İçerik Daha

Bu hafta yalnızca Redout 2 değil, aynı zamanda Idle Champions of the Forgotten Realms için özel bir içerik paketi de ücretsiz olacak. Bu paketin değeri 100 doları aşıyor ve oyuna başlamak isteyen veya halihazırda oynayan oyuncular için büyük bir fırsat sunuyor. İçerik paketi, oyuncuların oyun içi deneyimini ve elini güçlendirecek birçok öğe barındırıyor.

Gizemli Bedavaların Sonu

Gizemli Epic Games Store bedavaları indirim dönemi sona erdiği için şimdilik oyunculara veda etmiş olsa da, bedava oyun kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. Önümüzdeki perşembe günü itibariyle bu yeni bedava oyunlar ve içerik paketleri oyunculara sunulacak.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.