Halil Yeni

Halil Yeni

Elis Ada Şahin

Elis Ada Şahin

Kentimizde neredeyse her gün, yüreklerimizi burkan, bizleri derin, depderin bir acının içine atan kara haberlerle karşılaşıyoruz.

Yaşamın her şeye rağmen en büyük armağan olduğu hayatımızda ölümün bu denli kalabalık bir şekilde karşımıza çıkması, acıların en büyüğü olmalı.

***

Kahredici son olay Kocaeli’nin Darıca ilçesinde yaşandı. Belediyeye bağlı taşeron firmaya ait Sina Sekmen'in operatörlüğünü yaptığı iş makinesi geri manevra yaptığı sırada parka giden 29 yaşındaki Ceylan Şahin'e ve çocuklarına çarptı.

Ceylan Şahin ve üç yaşında ki kızı Gülbeyaz yaralanırken iş makinesi tekerinin altında kalan iki yaşında ki Elis Ada Şahin yaşamını yitirdi.

9 aylık hamile olduğu öğrenilen anne, bebeğinin ölüm haberiyle sinir krizi geçirirken olay yerine gelen baba Mehmet Şahin ölen bebeğinin oyuncağına sarılıp, gözyaşı döktü.

Baba Mehmet Şahin, cenaze namazı öncesinde ölen bebeğinin tabutuna sarılarak dakikalarca ağladı. Ceylan Şahin ise hastanede tedavisinin sürmesi nedeniyle cenazeye katılamadı.

Ceylan Şahin ile karnındaki bebeğinin ve kızı Gülbeyaz’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

***

Ne yazsak, ne söylesek anlamsız. Bu ölüm anne ve baba için çok büyük bir acı. Bir kız babası olarak onların acısını paylaşıyor, aileye sabırlar diliyorum.

Dilerim sorumlu kişi yada kurumlar gereken cezayı alır, acılı ailenin kederi biraz olsun azalır.

Bu yazı toplam 6436 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Halil Yeni Arşivi