Dudayev sorun yumağı

Dudayev sorun yumağı

Darıcalılar’ın ve bölge halkının yegâne soluk alma yeri Dudayev Parkı ve Millet Bahçesi yakınındaki plaj sorun yumağı. Plajında cankurtaran olmayan parkta yayalar da gerek otomobil parkları, gerekse scooter trafiğinden risk altında.

Darıca, Dudayev Parkı içinde ve çevresinde sorunlar tavan yaptı. Darıcalılar ile birlikte Gebze Bölgesi’nden çok sayıda vatandaşın yegâne soluk alma yeri olan sahilde Kurban Bayramı günlerinde müthiş bir yoğunluk yaşandı. Vatandaşlar ise gerek sahile gelirken, gerekse sahil içinde problemlerle boğuşup durdu. Gazetemize ulaşan vatandaşlar yetkililerin sahilde gereken önlemlerin alınmasını istedi.

 

YAYALAR ZORDU 

Darıca’da Dudayev Parkı’nı otomobille de, yaya olarak da ulaşmak sorun. Darıca merkezinden Dudayev Parkı’na inen iki yokuşta park halindeki otomobillerden ötürü vatandaş sokak ortasından yürümek zorunda kalıyor. Öte yandan civarda cami yakınları dâhil birçok alan otopark olarak tahsis edildiğinden alan daralıyor.

 

SCOOTER’LERE ÖNLEM YOK 

Vatandaşların yaya olarak gezdiği bölgelerde scooter, bisiklet, hatta motosiklet ile birlikte geziliyor ve buna karşı da herhangi bir önlem yok. Sahilde yaya olarak gezen vatandaşlar her an ölümlü veya yaralamalı bir kaza yaşama riskiyle karşı karşıya. 

 

PLAJDA CANKURTARAN YOK

Millet Bahçesi yakınındaki plajda ise cankurtaran yok. İlimizin diğer plajlarında, özellikle Kandıra sahilindeki plajlarında geniş kapsamlı cankurtaran ekipleri görev yaparken Darıca sahilindeki plajda cankurtaran olmaması çok önemli bir eksiklik.

 

darica-2-037.jpg

 

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.