Doğa Atölyelerine yarım günde 317 başvuru!

Doğa Atölyelerine yarım günde 317 başvuru!

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Doğa Eğitim Kampüsü Projesi kapsamında düzenlenecek olan Doğa Atölyelerine yarım günde tam 317 kişi başvuru yaptı.

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Doğa Eğitim Projesi kapsamında çocuklar için Doğa Atölyeleri gerçekleştirilecek. Çocukların doğayla iç içe olması ve kaynaşmasını sağlamak amacıyla Çayırköy ormanlık alanında gerçekleşecek olan Doğa Atölyelerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

 

BAŞVURULAR TAMAMLANDI

Yoğun ilgi sonrası kayıtların tamamlandığı Doğa Atölyelerinde her çocuk doğayla buluşsun ve yaşadığı çevreyi korusun düşüncesi ile çalışmalar gerçekleştirecek. Normalde 8-10-12 Ağustos tarihlerinde yapılması planlanan atölyeler vatandaşların yoğun başvuru sonucu 3-29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

 

VELİLER DE KATILACAK

Doğa Atölyelerinde çocuklar saat 09: 00-12.00 saatleri arasında eğitim alacak. Eğitime katılmak isteyen vatandaşlar saat 09.00’da İZGİM Kadın girişimciler merkezi önünden kalkan bir araç ile Çayırköy ormanlık alanına ulaşımı sağlayacak. Katılım kontenjanı her grup için 12 kişi ile sınırlı. Aile katılımını destekleyen atölye çalışmaları her öğrencinin tek bir veli ile katılımıyla gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.