Derelili ile Yağlıdereli dünya evine  Mayıs’ın “Giresun”unda girecek

Derelili ile Yağlıdereli dünya evine Mayıs’ın “Giresun”unda girecek

Giresun’un Dereli eşrafından Bahar Halis ile Yağlıdere eşrafından CHP Darıca Kadın Kolları yöneticisi Serpil Kaya’nın oğlu Kadir İstanbul nişanlandı. Çift  seneye, Mayıs ayının Giresun plakasına denk gelen Pazar gününde dünya evine girecek

 

9004-003.jpgCHP Darıca Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Serpil Kaya ile Metin İstanbul’un yakışıklı oğulları Kadir İstanbul, Fatma – Hacı Halil Halis çiftinin güzel kızları Bahar Halis nişanlandı. Gebze Beylikbağı / Hürriyet Mahallesi’ndeki Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi’ndeki nikah töreninde çiftin yüzüklerini müstakbel gelinin abisi, Bülent Halis taktı.

 

Beylikbağı Mahallesi’nde oturan aslen Giresun’un Dereli eşrafından bankacılık sigortacılık mezunu Bahar Halis ile Giresun’un Yağlıdere eşrafından, Gebze Muallimköy’de müstakbel damadın abisi Hakan İstanbul’un sahibi olduğu Onay Dişli Makina yöneticilerinden Kadir İstanbul’un 2017’de başlayan arkadaşlıkları aşka dönüştükten sonra nişane edindi. Çift, 2023 yılının beşinci ayında, Giresun’un plakasına denk gelen 28 Mayıs 2023 Pazar günü dünya evine girecek.

9001-005.jpg

Birbirine çok yakışan çifti mutlu günlerinde eş, dost ve akrabalarının yanı sıra CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, İl Başkan Yardımcısı Hakan Altıparmak, Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk ve Gençlik Kolları Başkanı Seda Bektaş ile CHP’li yönetici ve üyeler de yalnız bırakmadı.

Birbirlerine dünür olmaya hazırlanan Fatma – Hacı Halil Halis ile Serpil Kaya – Metin İstanbul çocuklarının mutlu gününde dört dörtlük bir ev sahipliği yaptı.

9003-003.jpg9002-005.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.