DENAD  yardımlarını sürdürüyor

DENAD  yardımlarını sürdürüyor

Dilovası Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DENAD) Dilovası’daki yardıma muhtaç engelli vatandaşlara yardım etmeye devam ediyor.

Dernek ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara engelli aracı tahsis ederek engellilerin sorunlarını çözüyor. Dernek son olarak Dilovası’nda ikamet eden Arza Karadağ’a engelli aracı teslim etti. Dilovası Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Samet Elden konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Gönülden gönüle giden bir yol var dediler o gün bugündür yollardayız. İlçemizde yaşayan engelli kardeşlerimizin sesi onların yanında dertlerine siz hayırseverlerimizin destekleriyle derman olmaya devam ediyoruz.

 

KÖPRÜ OLUŞTURUYORUZ

 

Dilovası’nın yetiştirmiş güzel evlatlarından biri olan Av. Alpay Artubay tarafından derneğimize bağışlanan puset engelli arabasını 6 yaşındaki küçük kızımız Azra Karadağ’a teslim edip avukatımızın selamını iletip kızımızın da avukatımıza selamlarını getirip burada iletiyor ve Allah bin kere razı olsun diyoruz. Ekibimizin üstlenmiş olduğu sorumluluk hayırseverlerimiz ve ihtiyaç sahipleri ailelerimiz arasında köprü olmak buluşturmaktır. Bu mücadelemizde bizleri yalnız bırakmayan ve her zaman destekleyen ilçemizin güzel yürekli insanlarına hem derneğimiz hem ailelerimiz adına teşekkür ediyoruz Yüce Rabbimiz yapmış oldukları hayırları kabul etsin birine bin katsın İnşallah” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.