Dehşet! Baba çocuklarını bıçaklayarak öldürdü ve!..

Dehşet! Baba çocuklarını bıçaklayarak öldürdü ve!..

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi'nde Aslan Güleryüz isimli şahıs, bıçakla iki çocuğunu öldürüp bir çocuğunu da yaraladıktan sonra kayıplara karıştı....

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi'nde Aslan Güleryüz isimli şahıs, bıçakla iki çocuğunu öldürüp bir çocuğunu da yaraladıktan sonra kayıplara karıştı. Polis, kaçan babayı yakalamak için çalışma başlattı.  

Üsküdar’da sabah saatlerinde yaşanan olayda baba Aslan Güleryüz; oğulları Onur, Ahmet ve Orçun Güleryüz’ü bıçakladı. Kardeşlerden Onur ve Ahmet’in olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenilirken, Orçun ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası ev güvenlik çemberine alınırken bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

 

babalar

Polis, olaydan sonra kaçarak izini kaybettiren babayı arıyor. Baba Arslan Güleryüz’e telefonla ulaşan polis memuru uzun süre babayı teslim olması için ikna etmeye çalıştı. Polisin “Yerini söyle bize, gel teslim ol” dediği baba ise halen firarda. Dehşet verici olayın nasıl başladığı ve ne zaman meydana geldiği ise henüz öğrenilemedi. (ayrıntılar gelecek)

“SABAH İŞE GİDERKEN ÇOCUĞU GÖRDÜK KANLAR İÇİNDE” 

Olay yerindeki bir vatandaş, “Bilgimiz yok, sabah işe giderken çocuğu gördük kanlar içinde çocuğun babasını gördük. Çocuk ağır yaralıydı ambulansla hastaneye götürdüler. Öbürü içeride durumu ne bilmiyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak:SÖZCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.