Darıca Farabi emeklileri unutmadı

Darıca Farabi emeklileri unutmadı

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından kurumda görev yapan ve emeklilik hakkı kazanan personelleri unutulmayarak kendilerine bir veda organizasyonu düzenlendi.

Hastanede önceki gün düzenlenen program da personellere teşekkür amaçlı plaket takdim edildi. Programa hastane yönetimi de tam kadro katılım sağladı. Hastanenin; idari, sağlık, güvelik, temizlik birimlerinde görev yaparak emekli olan personellere yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek, bundan sonraki emeklilik yaşamlarında başarılar ve mutluluklar dilendi. Gerçekleşen programda konuşan hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş bir konuşma yaptı.

BAŞHEKİM TEŞEKKÜR ETTİ

Başhekim Güneş yaptığı konuşmada, “Yeni hayatınızda ailenizle, sevdiklerinizle mutlu, sağlıklı huzur dolu günler dileriz. Uzun yıllar görev yaptığınız hastanemize her birinizin ayrı katkıları oldu. Her çalışanın hayalini kurduğu emekliliği hak etmenizin verdiği heyecanınızı bizler de ortak oluyoruz. Hizmetleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder emeklilik hayatında da sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi. Düzenlenen organizasyon hatıra fotoğrafı ve mini bir kokteyl ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.