Darıca Farabi EAH’dan müdür yardımcısına veda

Darıca Farabi EAH’dan müdür yardımcısına veda

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı İclal Güneş’in tayin işleminin gerçekleşmesi sonrası bir veda organizasyon düzenlendi.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzun süredir görev yapan İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı İclal Güneş’in tayin işleminin gerçekleşmesi sonrası; hastane yönetimi ve hastanede görevli personeller tarafından kendisine bir veda organizasyon düzenlendi. Görev süresi boyunca üstün ve özverili çalışmalarıyla hastaneye büyük katkı sağlayan İclal Güneş’e hastane yönetimi tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Hastane yönetimi tarafından yapılan açıklamada; “Büyük bir özveri içerisinde çalışarak hastanemize hizmet veren sayın İclal hanıma üstün hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki çalışma ve sosyal hayatında başarı, sağlık ve esenlikler dileriz” ifadeleri kullandı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

İclal Güneş yaptığı konuşmada; “Hizmet verdiğim süre sarfında oldukça mutlu bir çalışma hayatı geçirdiğini, hem hastane yönetim ekibi hemde hastanede ki çalışma arkadaşları ile oldukça uyumlu çalışarak elinden gelen tüm çabayı sarf etiğini dile getirerek, Siz değerli çalışma arkadaşlarımı hiçbir zaman unutmayacak ve kurumumuzun yeri her zaman bende ayrı kalacaktır. Sizler ile her zaman irtibat halinde kalmak ve bu güzel ortamı her zaman devam ettirmek isterim. Bu anlamlı günde burada olarak beni onurlandıran tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.