Darıca Belediyesi işsizlere iş buluyor

Darıca Belediyesi işsizlere iş buluyor

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla işsizliği azaltmak amacıyla faaliyete başlayan İstihdam Masası, kurulduğu günden bugüne kadar binlerce vatandaşı iş sahibi yaptı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla işsizliği azaltmak amacıyla faaliyete başlayan İstihdam Masası, kurulduğu günden bugüne kadar binlerce vatandaşı iş sahibi yaptı. Darıca Belediyesi’nin giriş katında faaliyetlerini sürdüren ve işsizlerin yüzünü güldüren İstihdam Masası, iş arayanlarla işverenleri buluşturarak arada önemli bir köprü görevi üstleniyor. İŞKUR ile entegreli çalışan ve alanında uzman kişilerin başında olduğu İstihdam Masası, vatandaşlardan gelen CV’leri bir havuzda topluyor ve başta fabrikalar olmak üzere sanayi kuruluşları ve işletmelere yönlendiriyor. İşçi ile işveren arasında köprü kurulan proje ile Darıca’da işsizliğin azaltılması amaçlanırken istihdama da katkı sunuyor.

 

İŞ ARAYANLARA DESTEK OLUYOR

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın sosyal sorumluluk projelerinden biri olan ve istihdama katkı sağlaması düşünülen İstihdam Masası Projesi, iş arayan vatandaşların işe yerleşmelerine ve personel arayan işverenlerin de daha hızlı eleman bulmalarına yardımcı oluyor. Darıca’da vatandaşların ve işverenlerin, iş ve eleman ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturan İstihdam Masası ile Darıca’da bugüne kadar çok sayıda vatandaş yeni işine kavuştu. İş başvurusu için gelen vatandaşlar da uygulamanın çok güzel olduğunu ifade ederek Darıca Belediyesi’ne işçinin yanında olduğu için teşekkür ediyorlar.

 

YAKLAŞIK 3 BİN KİŞİ İŞBAŞI YAPTI

İstihdam seferberliğine katkı sunmak amacıyla faaliyete başlayan İstihdam Masası ile bugüne kadar yaklaşık 3 bin kişi işbaşı yaparak iş sahibi oldu. İş başvurusu için gelenlerin CV’lerini alarak havuzda toplayan Darıca Belediyesi, davet mektubuyla birlikte iş arayanları ilgili firmalara yönlendirdi. Kurulduğu günden bugüne iş arayanların adresi olan Darıca Belediyesi İstihdam Masası, işsizliği azaltmak adına çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.