Çocukları eşiyle sırra kadem bastı

Çocukları eşiyle sırra kadem bastı

Çayırova’da oturan Enver Demirkıran’ın çocukları Medine ve Ömer Faruk, anneleri ile birlikte sırra kadem bastı. Acılı baba bir aydır çocuklarının izinin peşinde.

Gebze, Adem Yavuz Mahallesi’ndeki Adem Yavuz İlk ve Ortaokulu öğrencileri Medine (13) ve Ömer Faruk (10) Demirkıran’dan 28 Kasım’dan bugüne haber alamayan babaları Enver Demirkıran isyanlarda. Çocuklarının, eşi Aysel Demirkıran tarafından akrabalarının desteğiyle kaçırıldığını öne süren Enver Demirkıran nerede olduklarına dair bilgiye henüz ulaşamadı. Enver Demirkıran’ın iddialarına göre vaka şöyle gelişti.
28 KASIM’DAN BUGÜNE 
Bir oto tamircisinde çalışan Enver Demirkıran, eşi ve çocukları ile birlikte Çayırova’nın İnönü Mahallesi’nde oturuyor. Eşi Aysel Demirkıran da Adem Yavuz İlk ve Ortaokulu’nda hademe olarak, İŞKUR ödeneğiyle çalışmaya başladı. Çiftin çocukları da aynı okulda eğitim görüyor. Enver Demirkıran’ın iddiasına göre Aysel Demirkıran; 28 Kasım 2019 Perşembe günü sabahçı olan kızını okuldan, “Baban hasta” deyip alıyor. Öğlenci olan oğlunu ise evden alıp sırra kadem basıyor.
SAVCILIĞA BAŞVURMASI ÖNERİLDİ 
O günden bu yana kardeşleri Hamza ve Cafer Demirkıran ile birlikte çocuklarını bulmak için uğraşan Enver Demirkıran bugüne kadar hiçbir sonuç alamadı. Okul idaresi, çocukların kayıt oldularsa dahi hangi okula kayıt olduğuna dair Demirkıran’ı bilgilendiremedi. Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde şube müdürü Celil Demirci ile görüşen Enver Demirkıran’a Demirci tarafından Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunması önerildi. Bu başvuru ve şikâyetin ardından çocukların kayıt olduğu yeni bir okul varsa yeni okullarının, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bildirileceği sanılıyor.
AKRABALARINI SORUMLU TUTTU 
Eşiyle arasında sıradan tartışmalardan öte herhangi bir sorun veya boşanma davası vakası yaşanmadığını belirten Enver Demirkıran olan bitenden kayınvalidesi Bahriye Yılmaz başta olmak üzere kayınpederi Şevket Yılmaz, baldızı ve bacanağı Ayşe – Sebahattin Kaya ile yenge ve dayıları Müşerref – Yılmaz Özdemir’i sorumlu tutuyor. Eşinin, üçüncü evliliğini yapan kayınvalidesi Bahriye Yılmaz tarafından ayartıldığını öne süren Enver Demirkıran, “Kayınvalidem uzun süredir bizde kalıyordu. Aşırı kiloluydu, sağlığına kavuşmasına yardımcı olduk. Ama iyiliğin karşılığı, yuvamızın dağılması oldu” dedi.
ÇOCUKLARINA SESLENDİ
Eşiyle 14 yıllık evli olduğunu kaydeden Enver Demirkıran çocuklarına da seslenerek kendisine ulaşmalarını istedi. Baba Demirkıran, “Aleyhimde söylenen sözler varsa aldanmayın, kulak asmayın. Sizleri çok özledim” dedi.

Haber Merkezi (Özel Haber)
kardes.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.