Cixspor Mağazalarının 6. Şubesi Gebze’de açıldı

Cixspor Mağazalarının 6. Şubesi Gebze’de açıldı

Cixspor Mağazalarının 6. Şubesi Gebze’de yoğun katılımlı ve coşkulu bir açılışla hizmete girdi.

Gebze Hacıhalil Mahallesi Hükümet Caddesi Numara 102/ B’de hizmete başlayan Cixspor’un 6. Şubesi’nin açılışı dün gerçekleştirildi. Açılışa Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık ve Emine Zeybek, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Ticaret Odası Meclis Başkanı Güngör Ayhan, Körfez Belediye Başkan Yardımcıları Osman Yurt, Levent Yılmaz, Gebze ve Darıca Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez eski Belediye Başkanı İsmail Baran, DP Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Körfez Belediye Meclis Üyesi Ayşe Hacet Aşar, Erkan Uygun, Cengiz Öztürk, Körfez Ticaret Odası Meclis Yönetimi ve üyeleri, Kars Akbaba ve Çerme Köyleri Dernek Başkanı Harun Bozkurt, STK temsilcileri, tedarikçi firma yetkilileri, Fidan ailesi ve konuklar katıldı. Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz ve Emine Zeybek kutlama telgrafı gönderdiler.

 

“GEBZE’YE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAKTIR”

Açılışta yer alan ve temeli 30 yılı aşkın süre önce Körfez’de atılan Fidan Kundura’nın kurucusu Cemil Fidan, çocukları Mehmet, Fatih, Sinan ve Mustafa Fidan, eşleri ve çocukları bu mutlu günde açılışa tam kadro katıldılar. Açılış, canlı müzik gösterisi ile başladı. Kurdele kesimi sırasında konuşan Fikri Işık, her açılan iş yerinin kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek, “Açılan iş yeri ekonomiye katkı ve istihdam demektir. Hepimiz spor yapmalıyız, ama gerekli spor malzemeleri ve kıyafetleri ile yapmalıyız. Bu işyeri Gebze’ye büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Cixspor okunan dualarla birlikte hizmete açıldı. Açılışı yapılan 6. Şube yaklaşık 600 metrekarelik hizmet alanı içinde yer çalıyor ve 10 milyon liralık bir yatırımı Gebze halkının hizmetine sunuyor. Mağazada birçok spor firmasının ayakkabı ve spor malzeme çeşitleri yer alıyor. Fidan ailesi bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan, bizzat katılarak, ya da telgraf ve çiçek göndererek mutluluklarını paylaşan protokol ve konuklara teşekkür ettiklerini söylediler.

 

acilis-2-014.jpg

 

acilis-3-010.jpg

 

acilis-4-004.jpg

 

acilis-5-002.jpg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.