Çiler: Üzerimde büyük baskı var!

Çiler: Üzerimde büyük baskı var!

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, belediye başkanlığı adaylığı ve İyi Parti adayı Sadık Güvenç ile ilgili olarak sorularımızı yanıtladı.

Gebze Belediye Başkanlığı adaylığı için üzerinde büyük baskı olduğunu söyleyen Nail Çiler, ‘’Şu an adaylığı düşünmüyorum. Partimiz ve genel başkanımızın vereceği karara göre hareket edeceğim.’’dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler şunları ifade edildi:

‘’Gebze Ticaret Odası Başkanı olduğum sırada Sadık Güvenç odayı ziyaret etti ve Gebze Belediye Başkan adayı olacağına ilişkin düşüncesini açıkladı. Bende hayırlı olsun, yolun açık olsun dedim. Gebzeli olarak başarılı olmanı isterim dedim. Son olarak TBMM’de Gebzeliler Derneği ile geldiğinde de yine tebrik edip başarılar diledim. Bunun dışında başka bir şey yok. Benim farklı partinin bir adayı hakkında konuşmam ya da telkinde bulunmam yanlış olur.

PARTİMİN PRENSİPLERİ DIŞINA ÇIKMAM

CHP’nin milletvekiliyim ve partimin prensipleri dışına çıkmam zaten söz konusu değil.

Mart 2024 yerel seçimiyle ilgili olarak partimizin alacağı kararlar doğrultusunda hareket ederim.

Gebze özelinde ittifak olursa ne olur onu bilemiyorum, adaylık içinde üzerimde büyük baskı var. Ancak şu an adaylığı düşünmüyorum. Dediğim gibi parti ve genel başkanımızın vereceği karara göre hareket edeceğim.’’

CHP GEBZE’DE SEÇİME EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANACAK

CHP’nin Gebze’de önceki yerel seçimlere oranla daha sessiz olmasıyla ilgili olarak CHP Milletvekili Nail Çiler, şunları ifade etti:

‘’Her sessizlik sonrası büyük bir fırtına patlar. Partimiz Gebze’de genel merkezin belirlediği programa göre çalışmalarını sürdürerek yerel seçime en iyi şekilde hazırlanacaktır’’.

*Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.