Çiçekler tuttuğunu kopartıyor!

Çiçekler tuttuğunu kopartıyor!

CHP Antalya, Muratpaşa İlçesi Deniz Mahallesi Örgütü; Turizm Paneli’ne taçtan çiçekleriyle renk kattı. Mahalle Temsilcisi Naz Wiessner, “Halk siyasetten nefret etmiş. Siyasi propaganda yapmadan sahada çalışıyor, her renkten yurttaşa ulaşıyoruz” dedi

cicekler-6.jpg

Hemen hemen tüm parklarda yer alan genel uyarı tabelası; “Çiçekleri kopartmayın” olur…

Ancak çiçeğine göre değişir. Kimi "çiçekler" tuttuğunu kopartıyor..

 

cicekler-baskan-bu.jpg

Naz Wiessner başkanlığındaki CHP Antalya, Muratpaşa İlçesi Deniz Mahallesi Örgütü sıradışı saha çalışmaları ile dikkatleri üzerine çekerken Muratpaşa Belediyesi Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri – ASSİM Turizm Platformu’nun Dünya Turizm Günü nedeniyle düzenlediği panele de renk kattı.

cicekler-20.jpg

Partili kadınlar çiçekten taçlarıyla katıldığı etkinlikte CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz ve yönetimiyle de günün anısına fotoğraflar çektirdi.

Mahalle temsilcisi Naz Wiessner panel öncesi gazetemize yaptığı değerlendirmede dört senedir ayakta tuttukları bir sosyal projeyi sürdürdüklerini belirtip, “Mahalle atölyesi adı altında kadın ve çocuklarla çalışıyoruz. Farkındalık yaratmak için bu tür çalışmalarda bulunuyoruz” dedi. Mahalle kadınları ve çocukları ile 25 kişiye yakın bir ekip olduklarını, sayının zaman zaman değiştiğini kaydeden Naz Wiessner; kültür ve el sanatlarının yanı sıra toplumu bilgilendirmeye yönelik seminerler de düzenlediklerini kaydetti.

KİMSEYİ ÖTEKİLEMİYORUZ

Naz Wiessner, “Çok siyasi çalışma yaptığınız zaman olmuyor,millet bıkmış. Siyasetten nefret etmiş. Mahallemizde farklı bir siyaseti sürdürmeye çalışıyoruz. Dünyada değişmeyen tek şey değişimin kendisi. Siyaset yapma biçimleri de değişti. Bizim bugün şu anki etkinliğimize saha çalışması diyelim buna. Bu şekilde herkese, farklı siyasi renklerden diğer partililere de ulaşabiliyorum. Parti ismini kullanmadan, parti propagandası yapmadan saha çalışması yürütüyor ama sorduklarında elbette söylüyorum ve herkes biliyor zaten CHP temsilcisi olduğumu ama kimseyi ötekilemiyoruz.”

cicekler-1.jpg

 

cicekler-2-001.jpg

 

cicekler-3-001.jpg

 

cicekler-4.jpg

 

cicekler-5.jpg

 

 

 

cicekler-7.jpg

 

cicekler-9.jpg

 

cicekler-11.jpg

 

cicekler-12.jpg

 

cicekler-16.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum