Çiçek Olmasa da Olur  Eğitim Olmazsa Olmaz

Çiçek Olmasa da Olur Eğitim Olmazsa Olmaz

 Liseliyken başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen ve evlilikle taçlanan Dış Ticaret Uzmanı Gül Zor ile Gazeteci Semih Bodur dünya evine görkemli bir düğünle girdi. Çift düğüne çiçek göndermek isteyenleri öğrenciler için, TEGV’e bağış yapmaya yönlendirdi

1006-004.jpg

Zeynep - Yılmaz Zor çiftinin güzel kızları Dış Ticaret Uzmanı Gül ile Hayriye – Sabahattin Bodur çiftinin yakışıklı oğulları Gebze Yenigün Gazetesi’nden Gazeteci Semih görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Birbirine çok yakışan çiftin düğün törenleri Çayırova’da; Şekerpınar Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi, Ada Düğün Salonu’nda gerçekleşti.

ÇİÇEK YOLLAMAYIN TEGV’E BAĞIŞLAYIN

 

1007-kopya.jpg

Liseliyken başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen ve evlilikle taçlanan gelinle damadın düğün davetiyelerindeki uyarılarından ötürü hiç çiçek gönderilmeyen düğünde, çiçek göndermek isteyenler bunun yerine Suna Kıraç, Vehbi Koç ve Semahat Arsel öncülüğünde 1995’te kurulan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na bağışta bulundu.

11’NCİ YILLARINDA NİKAH MASASINA

 1009-003.jpg

Meslek hayatını Gebze Yenigün Gazetesi’nde sürdüren Trabzon eşrafından Semih Bodur ile Ordu eşrafından, özel sektörde dış ticaret uzmanı olarak çalışan Gül Zor’un arkadaşlıkları 2011 yılında, her ikisinin de lise sona gidip üniversiteye hazırlandıkları yılda, Sınav Dersanesi’nde başladı. Kısa sürede aşka dönüşen arkadaşlıkları üniversite yıllarında da sürdü ve mezuniyet, damadın askerliği ve iş yaşamlarının rayına oturması, 2021’de nişan ve 2022’de evlilikle taçlandı.

aktan-uslu.jpg

Gebze Yeni Haber Gazetesi olarak Gül – Semih Bodur çiftini tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

 

1008-002.jpg

DARICALI OLDULAR: Birbirine çok yakışan çift salona davetlilerin alkışları eşliğinde girdi. İlk dansı birlikte yaptıktan sonra mutlu günlerinin tadını düğün boyunca tüm konuklarla birlikte yaşadı. Uzun yıllar Çayırova’da oturan, mutluluk yuvalarını Darıca’da kuran çift düğünlerinin ardından balayı için Antalya’ya gitti.

 

 

 1003-007.jpg

DÜNÜRLERDEN DÖRT DÖRTLÜK EV SAHİPLİĞİ: Düğünde ev sahipliğini birbirine dünür olan Zeynep - Yılmaz Zor ve Hayriye – Sabahattin Bodur çiftleri çocukları Pelin Zor, Yakup Bodur, Arzu Aybilir, Fatma Ağaçdiken, Derya Balcı ile birlikte üstlendi.

1002-011.jpg

 

1004-006.jpg

Zor ve Bodur Aileleri çocuklarının mutlu günlerinde dört dörtlük bir ev sahipliği yaparken tüm konuklarla yakından ilgilendi. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler de düğüne telgraf mesajı göndererek çifti kutladı ve mutluluklar diledi.

 protokol-hafif-1.jpgprotokol-dursun.jpg

 Dursun Ali Arslan

YALNIZ BIRAKMADILAR: Çiftin düğününe Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Ali Arslan, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü,

 

protokol-hafif-saadet.jpg

                                                                                        Mustafa Türel,

 

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, CHP İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Çelik,

protokol-hafif-3.jpg

Özlem - Engin Tarhan

CHP Çayırova İlçe Başkan Yardımcısı  Özlem Çelebi Tarhan, CHP Darıca Gençlik Kolları Başkanı Seda Bektaş da katılarak çiftin mutluluklarına ortak oldu.

 

protokol-dyp.jpgBİR ZAMANLAR DYP: Bir süre önce İYİ Parti’ye üye olan DYP Kocaeli eski Milletvekili merhum Alaettin Kurt’un kardeşi gelin tarafının aile dostu Celalettin Kurt ve kızı İrem Kurt, Türkiye’nin DYP’li yıllarından Gebze Alaettin Kurt Derneği’nden Tahmiran Yıldırım ve

protokol-hafif-4.jpg

gelinin kuzeni Ayşe Yüce’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

 

ugurlu.jpg

yenigun-calisanlar.jpg

MESAİ ARKADAŞLARI: Gebze Yenigün Gazetesi’nin sahibi Uğur Saray ile birlikte gazete çalışanları da düğüne aileleriyle birlikte katılıp çiftin mutluluğuna ortak oldu.

 

 

1021-001.jpgVUR PATLASIN ÇAL OYNASIN: Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren düğün özellikle takı töreni sonrası coşarken çok özel günlerinde Gül ile Semih’in mutluluğuna ortak olan sevenleri Süleyman Ünal’ın org eşliğinde seslendirdiği

1027.jpg

şarkı ve türküler eşliğinde hep birlikte halaylar çekip davul zurna eşliğinde oyunlar oynadı.

 

1016-001.jpg

GÜNÜN ANISINA: Birbirine çok yakışan çiftin eş, dost ve yakınları düğünde günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

1020-001.jpgEĞLENİRKEN GÜLDÜRDÜLER: Düğünde çocuklar da çok eğlendi. Halaylara bu şekilde eşlik eden sevimli yaramazlar yüzleri gülümsetti.

 

1025-002.jpgGelin ve damat kendileriyle günün anısına fotoğraf çektirmek isteyen küçük yeğenlerini de kırmadı.

 

1011-002.jpg

NAİM SÜLEYMANOĞLU, ADA’DA: Çayırova’da; Şekerpınar Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi, Ada Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğüne çiftin ve ailelerinin eş. dost ve akrabalarının ilgisi yoğun oldu.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.