CHP'li Aydın'dan yeni eğitim öğretim yılı mesajı

CHP'li Aydın'dan yeni eğitim öğretim yılı mesajı

CHP Kocaeli önceki dönem il yönetim kurulu üyesi Sait Aydın, ilk ders zilinin çaldığı 2022/2023 Eğitim ve Öğretim yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Eğitimde kaybedilen tek bir çocuğun bile olmaması gerektiğini belirten CHP’li Sait Aydın;" Bir ülkenin geleceğini ancak ve ancak eğitimli, bilinçli gençler şekillendirir. Yarının büyükleri olan çocuklarımız eğer iyi bir eğitim, öğretim çemberinden geçip, şekillenirlerse gelecekte ülkemizin refahı, insanlarımızın mutluluğu için çalışacaklardır. Bu yüzden eğitimde kaybedilecek bir fert yoktur düsturuyla tüm çocuklarımızın iyi bir eğitimden geçmesi için çalışmalıyız ve çalışmaktayız.

 

“BAŞARI DOLU BİR YIL DİLİYORUM”

Bu süreçte geleceğimizin teminatı olan yavrularımızı, millî ve manevi değerlerine sahip çıkan, evrensel ile yerel değerlere sahip, üreten ve mutlu bireyler olarak parlak bir gelecek için yetiştiren, geleceğinize yön veren, her türlü fedakârlığı gösteren ve sizler için emek sarf eden bütün öğretmenlerimize de ayrıca kolaylıklar diliyorum. Çocuklarımıza, öğretmenlerimize ve velilerimize 2022 -2023 eğitim öğretim yılının başarılı ve huzur dolu geçmesini temenni ediyor, tüm eğitim camiamıza sağlık ve başarı dolu bir yıl diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.