CHP Gebze’de ana  gündem sokak öbeği

CHP Gebze’de ana gündem sokak öbeği

CHP’nin yeni örgütlenme modeli sokak öbeklenmesi, Gebze İlçe Örgütü’nde yönetimin ana gündem konusu oldu. İl Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Özgür Çelik’in de katıldığı toplantıda tüm teorisiyle program ve bugüne kadarki çalışmalar değerlendirildi

Cumhuriyet Halk Partisi’nde “Sokak öbeklenmesi” diye de adlandırılan yeni sokak örgütlenme modeli Gebze İlçe Örgütü’nde de en önemli gündem. Yönetimin dün akşam gerçekleşen toplantısında çalışma tüm detayları ile ele alındı.

chp-gebze-7-003.jpg

-Soldan sağa – İsmail Sungur, Ali Yapa, Hikmet Koçoğlu, Gökhan Orhan,  Özgür Çelik

İl Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Özgür Çelik,İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu, İl Yöneticileri İsmail Sungur ve Ali Yapa ve

chp-gebze-8-002.jpg

İlçe Sekreteri Kezban Ay Şenlik, İlçe Eğitim Sekreteri Cemre Öğüt ile birlikte Eğitim Komisyonu Başkanı Kemal Nişancı ve parti eğitmeni Dilesen Karataş yönetim kurulu üyelerini çalışmanın önemi ve teferruatlarına dair bilgilendirdi.

chp-gebze-4-004.jpg

Toplantıya CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve yönetimi ile birlikte

 

chp-gebze-3-004.jpgKadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve Gençlik Kolları Başkanı Fatih Altıparmak da katıldı.

 

 

Gençlerin gündemi Tugay

Kadınların gündemi 8 Mart

 

** CHP Gebze İlçe’de Gençlik Kolları Başkanı Fatih Altıparmak’ın önerisiyle Tugay Adak’ın ismi toplantı salonuna verildi. Yaşa Erdoğan başkanlığındaki Kadın Kolları’nın 8 Mart programı görüşüldü

https://www.gebzehaber.net/genclerin-gundemi-tugay-kadinlarin-gundemi-8-mart-70777h.htm

 

 

YOL HARİTASI BELİRLEYECEĞİZ

 

chp-gebze-1.jpg

İlçe Başkanı Gökhan Orhan sokak öbeklenmesini gazetemize değerlendirdi. Orhan toplantıda yöneticilere yönelik teknik bilgilendirmenin yanı sıra Gebze’de bugüne kadar yapılan çalışmaların da eksiği fazlası ile değerlendirilip bundan sonraki yol haritalarının belirleneceğini söyledi. Orhan çalışmayı özetle şöyle tanımladı:

HASTASI VARSA HASTASI..

chp-gebze-5-003.jpg

“Sokak öbeklenmesi, partiyle o sokaktaki insanın arasındaki köprüdür. Her sokakta bir parti temsilcimiz olacak. O temsilcimiz bize o sokağın sorununu getirecek. Atanamayan öğretmenini, işsiz gencini, okuyup iş bulamayan üniversite öğrencisini, hastası varsa hastasının, cenazesi varsa cenazesinin haberini getirecek. Biz bu anlamda bu ilçe başkanlığı ve yönetimi, kadın ve gençlik kolları yönetimleri, belediye meclisini ilgilendiren bir durumsa meclis üyelerimizle ilgili sorunun üzerine gidecek ve sorunun sahibiyle çözüm yolu arayacağız.

HALKIN SORUNLARINA

MUHATABI İLE ÇÖZÜM

 

chp-gebze-11.jpg

Bu anlamda halka dokunan, sorunlarının üzerine çözüm önerisiyle giden bir CHP oluşturacağız. Sokak öbeği çalışmasını Gebze’de faaliyete soktuktan sonra da halka dokunan, halkın sorunlarını direk muhataplarıyla çözen bir CHP modeli oluşturacağız.”

SEÇMEN DE TEMSİLCİ OLABİLECEK

 

chp-gebze-6-004.jpg

Orhan; uzun ve yerleşim yoğun caddelerde başı, ortası ve sonu olarak birden fazla temsilci belirleneceğini, ilçedeki 960 sokakta üyelerin yanı sıra seçmenin de temsilci olarak görevlendirileceğini söyledi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.