Gençlerin gündemi Tugay Kadınların gündemi 8 Mart

Gençlerin gündemi Tugay Kadınların gündemi 8 Mart

CHP Gebze İlçe’de Gençlik Kolları Başkanı Fatih Altıparmak’ın önerisiyle Tugay Adak’ın ismi toplantı salonuna verildi. Yaşa Erdoğan başkanlığındaki Kadın Kolları’nın 8 Mart programı görüşüldü

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Kartepe Belediye Meclisi üyesi Tugay Adak’ın ulusal basına da konu olan, parti tabanını ayaklandıran intiharı sonrası ortam şimdilik duruldu. Öte yandan CHP Gebze İlçe Örgütü’nün yönetim kurulu toplantısında Gençlik Kolları Başkanı Fatih Altıparmak’ın önerisi üzerine bir süre önce intihar eden Kartepe Belediye Meclisi CHP Üyesi Tugay Adak’ın isminin birinci kattaki toplantı salonuna verilmesi kararlaştırıldı.

BEKLENTİLER AKTARILDI

Toplantıda ayrıca 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Yaşa Erdoğan başkanlığındaki Gebze Kadın Kolları’nın programının da yönetim kurulu toplantısında değerlendirildi. Erdoğan programlarına dair yönetimden beklentilerini aktarırken Başkan Orhan ve yönetimi de kadın kollarından beklentilerini aktardı.  

 

MAHALLE BAŞKANLARINDA GÜNCELLEME

Öte yandan mahalle başkanlarının güncellenmesi de gündem maddeleri arasında yer aldı. Başkan Orhan, “Mevcut mahalle başkanları değişmeyecek. Ama değişim talebi ve önerilen isimler var. İsmi geçen arkadaşlarla da bire bir görüşeceğiz. Ön görüşme sonrası kendilerinin de görevi üstlenebileceğini söylemesi halinde kimi mahallelerde başkanlar değişecek” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.