Çakır’dan İzmit’in kurtuluş yılı mesajı

Çakır’dan İzmit’in kurtuluş yılı mesajı

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Çakır yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:  “Tarihi ve kültürel değerleri, ülkemizin ekonomik alanda sunduğu katkılar ve sanayisiyle göz bebeği olan İzmit’imizin düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yıl dönümünü hep birlikte kutlamanın gururunu yaşıyoruz. 

İzmit işgal edilmiş; Milletimizin azim, büyük fedakârlıkları ile Kara Fatma, İpsiz Recep, Ahmet Fuat, Yahya Kaptan ve daha nice isimsiz kahramanlarla verilen kurtuluş mücadelesi sonucu düşman işgalinden kurtarılmıştır.

 

“KAHRAMANLARIMIZIN BİZLERE EMANETİDİR”

Şehrimiz, tarihimizin ve tüm bedel ödeyen kahramanlarımızın bizlere emanetidir. Üzerimize düşen görev ise bu toprakları canları pahasına vatan yapan ecdadımızın emaneti olan ülkemizi ve şehrimizi korumak, geçirdiğimiz zor günleri birlik beraberlik içerisinde atlatarak bu emanetleri daha da geliştirmek, daha yaşanır ve çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarma gayreti içerisinde olmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; Bağımsızlığımızı kazandıran, bu toprakları vatan yapan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 28 Haziran İzmit’in Kurtuluş'unun 101. Yıl dönümünü kutluyorum” dedi.

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.