Büyükakın'ın İtfaiyecilik Haftası mesajı

Büyükakın'ın İtfaiyecilik Haftası mesajı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İtfaiyecilik Haftası nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı.

İtfaiye Teşkilatının 308. kuruluş yıldönümünde bir kutlama mesajı yayınlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kendi hayatını kaybetmeyi göze alarak, vatandaşların can ve mal güvenliği için cansiperane şekilde görev yapan itfaiye çalışanlarına teşekkür ederek mesajında;

 

BAŞARISI ÜLKE SINIRLARINI AŞTI

“Kocaeli itfaiyesi, itfaiyecilik alanında öncü bir kurum. Hatta adeta bir itfaiyecilik okulu haline geldi. Kocaeli itfaiyesinin ünü ve başarısı ülke sınırlarını aştı. Bu tabloda haklı olarak bizleri gururlandırmakta. Bizlere bu haklı gururu yaşatan, özverili çalışmaları ile adından söz ettiren itfaiye teşkilatımızın tüm personeline teşekkür ediyorum.

 

KAHRAMANCA MÜCADELE VERİLİYOR

İtfaiyecilik Haftası münasebetiyle, görevi başında hayatını kaybeden şehitlerimizi ve itfaiyeciliğe emek veren tüm geçmiş personelimizden vefat edenleri rahmetle anıyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye teşkilatında görev yapan çalışma arkadaşlarıma verdikleri kahramanca mücadeleden dolayı tekrardan teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.