Bıyık’ın yıkamadığı kaçak CİMER’lik oldu

Bıyık’ın yıkamadığı kaçak CİMER’lik oldu

Gökhan Aktaş; Darıca’da Abdullatif Özkan’ın yeğeni Ali Özkan’a ait olduğu alenileşen, belediyenin “Kaçak” zaptına rağmen Muzaffer Bıyık’ın hala yıkamadığı kaçak yapının AKP’li yurttaşlar tarafından CİMER’e şikayet edildiğini öne sürdü

Darıca’nın Cami Mahallesi’nde Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Abdüllatif Özkan’ın yeğeni Ali Özkan’a ait olduğu alenileşen; belediyenin “kaçak” zaptına, konunun kasım meclisinde ve ardından gazetemizde gündeme gelmesine rağmen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın yıkamadığı kaçak, CİMER’lik oldu.

GÖKHAN AKTAŞ’IN İDDİASI

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş belediyenin aralık ayı meclis toplantısının ardından sıcağı sıcağına yazılı açıklama ile yaptığı değerlendirmede kaçak yapıya ayrı parantez açtı. Aktaş, kaçak yapının AKP’li yurttaşlar tarafından CİMER’e şikâyet edildiğini öne sürdü.

MECLİSE CHP, KAMUOYUNA

GAZETEMİZ TAŞIMIŞTI

 

Göktan Aktaş açıklamasında kasım ayı meclis toplantısında CHP’li belediye meclis üyesi Tuncer Saltaş tarafından gündeme getirilen, gazetemizin de kamuoyu gündemine iki ayrı haberle genişçe taşıdığı;

 

https://www.gebzehaber.net/saltastan-biyika-biri-olse-katil-kim-68331h.htm

 

Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Abdullatif Özkan’ın yeğeni/akrabası Ali Özkan’a ait olduğu alenileşen, Darıca Belediyesi’nin de kaçak olarak kabullendiği ama dokunamadığı yapıyı yine hatırlattı:

 

AKP SEÇMENİ BİZE ŞİKÂYET ETTİ

 

gokhan-aktas-001.jpg

 

Gökhan Aktaş, Darıca BM’nin aralık ayı toplantısını Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa ve ilçe yönetiminden Name Fidan ile birlikte takip etti.

 

Cami Mahallesi’nde bulunan yüzde 10 imara sahip arsaya kaçak inşaat yapıldığı mahalle sakinlerince tarafımıza bildirilmişti. Bunun üzerine başkanın konuyla ilgilenmesini istedik. Bu tür yaklaşımların yurttaşlar arasında ayrımcılığa sebep olduğunu ve yurttaşlar arasında adalet duygusunu ortadan kaldırdığını anlattık. Kaçak yapının kendi seçmenleri tarafından şikâyet edildiğini ve zabıta ekiplerince mühürlenmesine rağmen çalışmaların devam ettiğini belediye başkanı Muzaffer Bıyık’a  ve kamuoyuna aktarmıştık.

 

insaat-2.jpeg

 

Fakat aradan geçen bir ayın sonunda gelinen tabloda yapıya devam edildiği ve binanın nerdeyse bitmek üzere olduğu son çektiğimiz fotoğraflardan görünmektedir.

 

BAKANLIĞIN İŞLEM YAPACAĞINI DÜŞÜNÜYORLAR

 

Mahalleli tarafından sürekli şikâyet edilen yapının belediye başkan yardımcısının çok yakın bir akrabasına ait olduğunu, sırtını belediye başkan yardımcısına dayadığı söylenin kişiye bu nedenle Muzaffer Bıyık’ın da göz yummak zorunda kaldığını aktaran yurttaşlar konuyu CİMER’e şikâyet ettiklerini yakın tarihte Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı’nca işlem yapılacağını düşündüklerini aktardı.

 

BAŞKAN BIYIK İÇİN İYİ BİR FIRSAT

 

 Buradan belediye başkanına bir kez daha çağrıda bulunarak kendi sözünü, “En sonunda elime balyozu alıp kendim yıkacağım” dediğini hatırlatmak isterim. Kişiye, gruplara, cemaatlere hizmet mi yoksa adaletli bir hizmet yaratmak için mi seçildiğini ispatlamak için bir fırsat.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.