Bilim ve teknoloji günleri başlıyor

Bilim ve teknoloji günleri başlıyor

Gebze Teknik Üniversitesi Kongre Merkezi’nde 10-11-12 Mayıs tarihlerinde 9. Bilim ve Teknoloji Günleri gerçekleştirilecek

9.Bilim ve Teknoloji Günleri 10-11-12 Mayıs’ta Gebze Teknik Üniversitesi Kongre Merkezinde ve www.bilimveteknolojigunleri.com üzerinden hibrit olarak gerçekleştirilecek. Saat 10:00'da başlayacak olan 9.Bilim ve Teknoloji Günleri; kendi alanında öncü birçok firmanın katılımıyla 3 gün boyunca sürecek. Her yıl iş dünyasının birbirinden önemli isimlerin katıldığı Bilim ve Teknoloji Günleri'nde, 21 şirket ve C-Level yöneticileriyle "Dönüşüm" konsepti ile yer alacak.

 

BİRBİRİNDEN ÖNEMLİ FİRMALAR

ASELSAN Ana Sponsorluğunda gerçekleşecek etkinlikte; ASELSAN, TEI, İş Bankası, Axa Sigorta, Hepsiburada, ETİ, Sigortam.net, LC Waikiki, Alp Havacılık, TurkNet, Yemeksepeti, Eczacıbaşı, Novartis, Koç Finans, Logo Yazılım, Socar, NTT Data, Türkiye Finans, Gebze Ticaret Odası, Gebze Organize Sanayi Bölgesi şirketleri katılımcılarla birlikte olacak. Etkinlik katılım belgeli olup, tüm öğrencilere ücretsizdir. Etkinliğe katılmak isteyenler https://bilimveteknolojigunleri.com/ internet adresinden ücretsiz bilet alarak hediye çekilişine de dahil olabilecekler.

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.