Bilecikliler Darıcalılar’a maske dağıtacak

Bilecikliler Darıcalılar’a maske dağıtacak

Darıca merkezli Kocaeli Bilecikliler Derneği yarın Abdi İpekçi Mahallesi, Fatih Orta Camii’nde cuma namazı sonrası halka maske dağıtımı gerçekleştirecek

bilecik.jpg

 

Nazmi Özmeşe başkanlığındaki Kocaeli Bilecikliler Derneği pandemi sürecinde önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atacak. Darıca merkezli dernek yarın (08 Ocak 2021 Cuma) Abdi İpekçi Mahallesi, Fatih Orta Camii’nde cuma namazı sonrası halka maske dağıtımı gerçekleştirecek.

KAN BAĞIŞ KAMPANYASINA HAZIRLIK

Maske dağıtımı ilk etapta 6 bin, ikinci etapta 4 bin olmak üzere toplam 10 bin adet gerçekleşecek. İkinci etap dağıtım bir iki ay içinde, bu sefer kan bağış kampanyası ile birlikte gerçekleşecek. Kan bağış kampanyası, kan stokları hayli tükenen Kızılay marifetiyle yine halka yönelik olacak.

MALİYETİNİ YÖNETİM

VE ÜYELER ÜSTLENDİ

 

yoneeetiim.jpg

Maske dağıtımında tüm maliyet Dernek Başkanı Nazmi Özmeşe; yönetim kurulu üyeleri Yusuf Yiğit, Yusuf Pehlivan, Ahmet Kaptan, Zafer Kaflı ve Naci Turan ile birlikte dernek üyeleri tarafından karşılandı.

SB TAVSİYELİ MASKE

 

maskeeee-004.jpg

Maskeler üç katlı olarak, Sağlık Bakanlığı tavsiyeleri doğrultusunda, hastanelerde kullanılan modelden üretildi ve her biri el değmeden ambalajlandı.

BİRLİKTE GERİDE BIRAKACAĞIZ

Dernek Başkanı Nazmi Özmeşe pandemi sürecinde önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtip, “Yarın önce cuma namazı sonrası cemaate, ardından halka yönelik bir dağıtımımız olacak. Bu zorlu süreci hep birlikte, dayanışma içinde geride bırakmak zorundayız. Yine pandemi koşullarından ötürü tarihi henüz netleşmeyen ancak şubat veya mart aylarından biri için tasarladığımız kan bağış kampanyasına da halkımızı şimdiden davet ederiz” dedi. (Haber Merkezi)

 

yusuf-yigit.jpg

Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Yiğit 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.