Belediyelere ve kamuya iş  yapmadım. Yapmayacağım

Belediyelere ve kamuya iş yapmadım. Yapmayacağım

Siyaset/ticaret ilişkisi, ülkemizin kanayan bir yarası. 2012 öncesi de vardı. 2017 sonrası artış, günümüzde, Gebze Bölgesi’nde dahi patlama gösterdi. Öte yandan; sektörümüze dahi sıçradı.

CHP Çayırova İlçe Örgütü’nün 24 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek kongresinin başkan adaylarından Binali Eniş aynı zamanda girişimci bir iş insanı. Üstelik doğalgaz sektöründe. Eniş’e, “Kamuya iş yapıyor musunuz?” diye de sorduk:  

TAAHHÜDÜMDÜR

“Bugüne kadar belediye dahil kamuya hiçbir iş yapmadım. 2019 öncesi tabi ufak tefek belediye tekliflerimiz oldu ama 2019 yerel seçimlerinden itibaren hiçbir belediyeye veya herhangi bir kamu kurumuna teklifte bulunmadım. Siyasi hayatımda da hiçbir devlet kurumuna, belediyeye iş yapmayacağımı taahhüt ediyorum. Teklif dahi vermiyorum. Teklif vermek dahi yanlış anlaşılabiliyor. Burada bizim bir duruşumuz var. Belediyelerle, kamu kurum ve kuruluşlarıyla iş teklifi anlamında olmayacağımızı söylüyorum.”

 

binali-ve-suna.jpg

 

ABLAMLA YARIŞACAĞIM, CHP KAZANACAK: Binali Eniş, CHP Çayırova İlçe’nin diğer adayı Suna Çınar’ın geçen hafta sonu gerçekleşen adaylık açıklamasına katıldı. Salondan çıkarken kutladı. Eniş kongreye dair, “Ablamla yarışacağım. Sandıktan çıkacak sonuç ne olursa olsun kazanan CHP olacak” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.