Bayramda Fırınlar Hangi Günler Açık? Kocaeli Fırıncılar Odası'ndan Açıklama

Bayramda Fırınlar Hangi Günler Açık? Kocaeli Fırıncılar Odası'ndan Açıklama

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biride bayram boyunca fırınların açık olup olmayacağı konusu oldu. Kocaeli Fırıncılar Odası, bayramda fırınların çalışma saatleriyle ilgili beklenen açıklamayı yaptı.

10 Nisan’da başlayıp, 12 Nisan’da sona erecek olan Ramazan Bayramı'nda fırınların hangi günler hizmet vereceği kesinleşti. İşte detaylar...

BAYRAMDA FIRINLARIN ÇALIŞMA TAKVİMİ

Fırıncılar Odası'nın belirlediği çalışma planına göre, bayramın ilk günü fırınlar halka hizmet vermeye devam edecek. Ancak bayramın ikinci ve üçüncü günleri, Kocaeli'deki fırınlar kapalı olacak. Böylece bayram boyunca fırın ihtiyacı olan vatandaşlar, planlarını bu bilgilere göre yapabilecek.

KOCAELİ FIRINCILAR ODASI BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, bayramda fırınların kapalı olması kararını desteklediklerini belirtti. Sarı, yaptığı açıklamada , "Bayramda personelimiz çalışmıyor. Bir işletmeci olarak hak veriyorum. Bu insanlar gece-gündüz bütün gayretleriyle çalışıyor. Bir de ‘Bayram gel de ekmek yap’ demek bana abes geliyor, ”ifadelerini kullandı.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.