Bayrağını Alan Köprülere Koştu: Filistin İçin Kocaeli'de Dev Konvoy!

Bayrağını Alan Köprülere Koştu: Filistin İçin Kocaeli'de Dev Konvoy!

Memur-Sen öncülüğünde Kocaeli'de iki gün sürecek olan Büyük Filistin eyleminin ilk gününde köprüler pankart ve bayrayla selamladı.

Kocaeli'de Memur-Sen öncülüğünde gerçekleştirilen Filistin'e destek eyleminin ilk etabı bugün gerçekleştirildi. Saat 19.30'da Mimar Sinan, Turgut Özal, Necmettin Erbakan ve Adnan Menderes Üstgeçitlerine pankartlar asıldı. Bayrağını kapan vatandaşlar köprülere akın etti.

Filistin'e Destek Mesajını Böyle Verdiler

Aynı saatlerde eski İnterteks Fuar alanında toplanan bayraklı motosikletler, ATV'ler, çekiciler, servis araçları ve araç kurtarma araçları konvoy oluşturmaya başladı. Taksiciler de Real otoparkından başlayan bir konvoy düzenledi. Köprüdeki vatandaşlar, gerçekleşen dev konvoyu selamladı.

Final Sekapark'ta

Büyük Filistin Eylemi’nin yarın devam edecek bölümünde saat 19.00'da İzmit Kent Meydanı'ndan başlayıp Sekapark'ta sona erecek bisiklet konvoyu oluşturulacak.Yine aynı saatte Meslek Lisesi, Sabri Yalım Parkı ve Fevziye Camii’nden eşzamanlı başlayıp Sekapark 1. Etap Marina Kafe önünde bitecek bir yürüyüş yapılacak. Burada toplanacak tüm gruplar saat 20.00'de Uçurtma Tepesi’ne yürüyecek. Final, burada yapılacak koreografi, konuşmalar ve Murat Kekilli'nin Filistin marşları ile noktalanacak.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.